Talenom Hämeenlinna

Talaskuja 3 C, 13200 Hämeenlinna

Puhelinnumero: 0207 525 000

Asiakkaat

Toimistonjohtaja
Mika Musturi
0207 525 299
mika.musturi@talenom.fi

Myynti

Myyntijohtaja
Klaus Huhtala
0207 525 345
klaus.huhtala@talenom.fi

Vero- ja lakipalvelut

Johtava veroasiantuntija
Risto Kiviranta
0207 525 275
risto.kiviranta(at)talenom.fi

Talenom - Tilitoimisto Hämeenlinna

 

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto. 

Hämeenlinnan toimisto sijaitsee Keinusaaressa kulttuurikeskus Verkatehtaan vieressä. Toimistolle on helppo tulla omalla autolla, sillä toimiston vieressä on hyvin parkkipaikkoja.

 

 

Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin:

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen kaikissa tilanteissa.

 

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

 

LASKUJEN MAKSU

Laskujen maksu -palvelu tekee laskujen maksamisesta vaivatonta. Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

 

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Talenom huolehtii kuukausittain yli 20 000 palkan laskennasta. Palkkatietoja ylläpidetään asiakkaan toimesta Talenom Online -palvelussa.

 

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ennakoinnin apuna käytössä ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Tulosraportit ovat luettavissa sekä graafisesti että numeerisesti.

Toimialavertailun avulla voit seurata kuukausittain yrityksesi talouslukujen kehittymistä suhteessa yrityksesi toimialaan.

 

TALENOM APP

Talenom App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jolla Talenomin asiakas voi toimittaa erilaista aineistoa Talenomille. Tutustu mobiilisovellukseen tarkemmin tästä.

Ota yhteyttä

 

Header-kuva

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500

Yksinkertaistettu yhteydenotto