fbpx
>
Blogi
Jussi Paaso
21.02.2017

100 uutta yritystä 100-vuotiaaseen Suomeen

Hei,

Minun nimeni on Jussi Paaso ja sain vuodenvaihteessa johdettavakseni yhden Suomen suurimmista taloushallintolafkoista. Täällä Talenomilla teemme pienissä erissä kotimaisen pk-yrittäjän elämästä sujuvampaa ja helpompaa. Hoidamme yrittäjän tilitoimisto- ja neuvontapalvelut sekä varustamme yrittäjän taloushallinnon järjestelmin ja tukipalveluin. Joka aamu minun lisäkseni 550 työntekijäämme heräävät kotoaan töihin, tehdäkseen yrittäjän iloiseksi.

Me tunnemme kotimaisen yrittäjän läpikotaisin. Tiedämme, että hän on valinnut elämässään vapauden. Hän yrittää, koska haluaa toteuttaa itseään. Hän jaksaa touhuta päivästä toiseen, koska haluaa yhä uudestaan ja uudestaan nähdä lopputuloksessa oman työn jäljen. Ja kaiken aikaa hän on rakentamassa Suomen tulevaisuutta. Eikä yksin. Muiden pk-yrittäjien kanssa hän muodostaa kotimaamme elinkeinoelämän selkärangan, joka työllistää yli puolet yksityisen sektorin työntekijöistä.

Team Talenomin työntekijät ovat erittäin sitoutuneita työhönsä yrittäjän parhaaksi. Ja niin olen minäkin.

Etsin 100 uutta yrittäjää, joille Talenom perustaa yrityksen ja hoitaa vuoden 2017 ajan yrityksen taloushallinnon ilmaiseksi, Team Talenomin omaan piikkiin. Yrittäjälle tarjotaan Talenomilta parhaat mahdolliset eväät sujuvaan ja kannattavaan liiketoimintaan, sillä vain menestyvä yritys luo työpaikkoja ja hyvinvointia. Samaan aikaan minä kierrän Turut ja Torit vakuuttaakseni uudet yrittäjät tarttumaan toimeen.

Paljon luvattu, mutta yrittäminen kannattaa aina. Yrittämisen Iloa!

– Jussi