fbpxTalenom Franchising | Talenom

Talenom Franchising

Liity menestyjien joukkoon ja ryhdy Talenom franchise -yrittäjäksi. Saat suuren brändin näkyvyyden ja toimivan liiketoimintakonseptin edut yhdistettynä itsenäiseen ja paikalliseen toimintaan.

Ota yhteyttä

Katso Talenom Franchising yrittäjien kokemuksia yrittäjyydestä

Alan edelläkävijä, valmiiksi testattu konsepti

Franchiseyrittäjänä toimit Talenomin edustajana omalla toimialueellasi franchisekonseptin mukaisesti. Tällöin sinulla on brändimme mukainen kiinteä toimipaikka ja saat vahvan tuen työhösi.

Talenom on Suomen huolenpitävin ja selkokielisin tilitoimisto. Henkilökohtainen palvelu yhdistettynä automatisoituihin taloushallinnon prosesseihin antaa asiakkaillemme paremmat menestymisen mahdollisuudet.

Palvelukokonaisuutemme kuuluu alan parhaimpiin, ja koulutamme sinut sen asiantuntijaksi. Franchiseyrittäjyys edellyttää mm. että sinulla on kokemusta myynnistä ja taloushallinnon osaamista.

Talenom yrittäjänä keskityt uusien asiakkaiden hankintaan ja olemassa olevien laadukkaaseen asiakaspalveluun. Talenom tuottaa asiakkaillesi kirjanpito-, palkanlaskenta- sekä osto- ja myyntilaskutuspalvelut keskitetysti.

Yrittäjän vapaus, olet oman elämäsi herra

Sinulla on hyvät mahdollisuudet menestyä taloudellisesti – sen mukaan, miten tehokkaasti itse haluat toimia. Työ on itsenäistä, ja voit hyödyntää siinä omaa osaamistasi. Työsi ydintä on taloushallinnon palveluiden myynti. Tarjoat menestymisen mahdollisuuksia alueesi yrityksille. Tämä merkitsee kokonaisvaltaista huolenpitoa nykyisistä asiakkaista. Lisäksi tehtäväsi on hankkia Talenomille uusia asiakkaita omalta toimialueeltasi.


Sinulla on vastuu omasta yritystoiminnastasi, sen tuloksesta ja kaikesta toiminnasta. Huolehdit myös paikallisesta näkyvyydestä Talenomin kanssa tehtyjen suunnitelmien mukaisesti.

Valtakunnallinen näkyvyys, paikallinen hyöty

Toimintahistoriamme yltää yli 40 vuoden päähän. Tänä aikana on kehitetty Talenom konsepti, joka on laajalti tunnettu ja arvostettu – selkeä ja huolehtiva palvelukokonaisuus. Tästä pääset Talenom yrittäjänä hyötymään paikallisesti heti ensimmäisestä yrittäjäpäivästä alkaen.

 

 

Helppo aloittaa, vahva tuki yrittäjälle

Haluaisitko luoda uraa itsenäisesti – kasvaa ja kehittyä työsi mukana? Talenom yrittäjänä sinulla on tähän hyvät mahdollisuudet ja alan edelläkävijän vahva tuki.

Talenom huolehtii yrittäjien osaamisesta, jotta menestymisesi olisi mahdollista. Saat meiltä perehdytyksen ja koulutusta tehtäviisi, alan selkeimmän ja huolehtivimman palvelukokonaisuuden myytäväksi ja jatkuvan asiantuntijatuen.

Header-kuva

Etsimme talenom-

yrittäjiä ympäri suomen!

 
Ota yhteyttä ja kerro minne haluaisit perustaa toimipisteen!

Talenom-yrittäjät

Joensuu
Kari Krohns
Järvenpää
Samuli Rousi
Pori
Mika Valtonen
Porvoo
Thai Quach
Kerava
Jan Edelmann
Laukaa
Mikko Römpötti
Kauniainen
Teemu Kähkönen
Kauniainen
Jarmo Peltomäki
Espoonlahti
Janne Paavola
Espoonlahti
Katja Paavola
Espoon Leppävaara
Sirpa Hyvönen
Tampere Lielahti
Sanna Kokkonen
Tampere Lielahti
Hanna Mäkinen
Hyvinkää
Tuula Jalonen
Muurame
Anne Kirvesmäki
Muurame
Harry Kirvesmäki
Rovaniemi Napapiiri
Virpi Eskola
Kempele
Markku Niemitalo
Lahti
Harri Numminen
Rauma
Timo Nyroos
Kirkkonummi
Annika Lönnqvist
Kirkkonummi
Suvi Viitala
Nurmijärvi
Anne Backman

Lähetä viesti

Tai soita

Talenom Franchising