HR-palvelut

PK-Yrittäjälle

Henkilöstöhallinnon kehittäminen alkaa nykytilanteen kartoituksella

Tarjoamme yrityksellesi apua ja työkaluja HR-prosessien kehittämiseen. Saat palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon tehokkaan kokonaisratkaisun, joka mukautuu erikokoisten organisaatioiden tarpeisiin.

Talenom_ HR-palvelut

Talenom HR

Talenom HR täydentää Talenom Palkat -palvelua. Se on kattava työkalu, joka tehostaa henkilöstöhallinnon prosesseja ja säästää hallinnolliseen työhön käytettyä aikaa.

Talenom HR-Plus

Talenom HR Plus -palvelu on kattava kokonaisratkaisu palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon. Sen avulla saat tarpeisiisi sopivan HR-tiimin.

HR-Sprintti

HR-Sprintissä kartoitamme yrityksesi henkilöstöhallinnon nykytilanteen. Tartumme yhdessä mahdollisiin pulmakohtiin ja teemme yrityksellesi kehityssuunnitelman.

HR-sparraus

HR-Sparraus helpottaa hahmottamaan yrityksesi nykytilan. Se auttaa näkemään, mitä henkilöstöhallinnossa pitäisi tehdä toisin ja miten muutoksia voi viedä eteenpäin.

Työsuhdejuridiikka

Työsuhteeseen liittyvät kysymykset ovat usein mutkikkaita ­- paraskaan suunnittelu ei aina estä erimielisyyksien syntymistä. Riita-asioissa tavoitteemme on löytää yrityksellesi järkevin ratkaisu.

Hyvä tietää HR:stä:

Perhevapaat uudistuvat – mitä työnantajan tulee tietää muutoksesta?

Odotettu perhevapaauudistus tulee voimaan 1.8.2022. Moni on varmasti kuullut uudistuksesta ja on miettinyt mitä uudistus käytännössä tarkoittaa ja mitä aiheesta…
Lue lisää

Kesä tulee, olethan valmis?

Kesä ja kesälomakausi lähestyy ja näin ollen nyt onkin hyvä aika vielä tarkistella vuosilomiin liittyviä säännöksiä ja kesälomatuuraajien rekrytointiin liittyviä…
Lue lisää
talenom_hr_tyoyhteiso_tyopaikka_tilitoimisto

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Vuodenvaihteen uudistus yhteistoimintalaissa toi HR:n pöydälle uuden pähkinän purtavaksi – vuoropuhelun ja työyhteisön kehittämissuunnitelman. Alkuvuoden tohinoissa uuden suunnitelman laatiminen voi…
Lue lisää

Palkanlaskennan uusi aika

Kuvaus vuodelta 2011: ”Tänään on Remontti Oy:n työntekijöiden tuntilappujen palautuspäivä. Tuntilaput palautetaan työnjohtaja Karille joka toinen perjantai. Kalusteasentaja Heikki ajelee…
Lue lisää

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä!

HR lomake

Riikka Kumpula
Riikka Kumpula
Johtava asiantuntija, HR-palvelut