HR-palvelut

PK-Yrittäjälle

Henkilöstöhallinnon kehittäminen alkaa nykytilanteen kartoituksella

Tarjoamme yrityksellesi apua ja työkaluja HR-prosessien kehittämiseen. Saat palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon tehokkaan kokonaisratkaisun, joka mukautuu erikokoisten organisaatioiden tarpeisiin.

Talenom_ HR-palvelut

Talenom HR

Talenom HR täydentää Talenom Palkat -palvelua. Se on kattava työkalu, joka tehostaa henkilöstöhallinnon prosesseja ja säästää hallinnolliseen työhön käytettyä aikaa.

Talenom HR-Plus

Talenom HR Plus -palvelu on kattava kokonaisratkaisu palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon. Sen avulla saat tarpeisiisi sopivan HR-tiimin.

HR-Sprintti

HR-Sprintissä kartoitamme yrityksesi henkilöstöhallinnon nykytilanteen. Tartumme yhdessä mahdollisiin pulmakohtiin ja teemme yrityksellesi kehityssuunnitelman.

HR-sparraus

HR-Sparraus helpottaa hahmottamaan yrityksesi nykytilan. Se auttaa näkemään, mitä henkilöstöhallinnossa pitäisi tehdä toisin ja miten muutoksia voi viedä eteenpäin.

Työsuhdejuridiikka

Työsuhteeseen liittyvät kysymykset ovat usein mutkikkaita ­- paraskaan suunnittelu ei aina estä erimielisyyksien syntymistä. Riita-asioissa tavoitteemme on löytää yrityksellesi järkevin ratkaisu.

HR-OPAS HENKILÖSTÖN MITTAAMISEEN

Tässä oppaassa tarkastellaan HR-ammattilaisten tärkeiksi nostamia ja suosittuja mittaamisen kohteita. Tarkastellaan
niiden vaikutuksia ja esitellään mittaamisen laskentatapoja.

Hyvä tietää HR:stä:

Kurkistetaan HR:n syksyyn

Hyvää alkavaa syksyä Sinulle! Toivottavasti olet saanut kesän aikana ladattua akkujasi, tunnet itsesi virkistyneeksi ja arkeen palaaminen on tapahtunut tai…
Lue lisää

Talousdaamit osa 19 – Kesälomakausi

Juuli Ahosola ja Krista Riekki ovat paitsi Talenomin johtavat asiantuntijat nyt myös Talousdaamit. Talousdaamit pureutuvat kuukausittain yrittäjiä puhutteleviin talousasioihin, yksinkertaisesti…
Lue lisää

Perhevapaat uudistuvat – mitä työnantajan tulee tietää muutoksesta?

Odotettu perhevapaauudistus tulee voimaan 1.8.2022. Moni on varmasti kuullut uudistuksesta ja on miettinyt mitä uudistus käytännössä tarkoittaa ja mitä aiheesta…
Lue lisää

Kesä tulee, olethan valmis?

Kesä ja kesälomakausi lähestyy ja näin ollen nyt onkin hyvä aika vielä tarkistella vuosilomiin liittyviä säännöksiä ja kesälomatuuraajien rekrytointiin liittyviä…
Lue lisää

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä!

HR lomake

Riikka Kumpula
Riikka Kumpula
Johtava asiantuntija, HR-palvelut