HR-palvelut

PK-Yrittäjälle

Henkilöstöhallinnon kehittäminen alkaa nykytilanteen kartoituksella

Tarjoamme yrityksellesi apua ja työkaluja HR-prosessien kehittämiseen. Saat palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon tehokkaan kokonaisratkaisun, joka mukautuu erikokoisten organisaatioiden tarpeisiin.

Talenom HR

Talenom HR täydentää Talenom Palkat -palvelua. Se on kattava työkalu, joka tehostaa henkilöstöhallinnon prosesseja ja säästää hallinnolliseen työhön käytettyä aikaa.

Talenom HR-Plus

Talenom HR Plus -palvelu on kattava kokonaisratkaisu palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon. Sen avulla saat tarpeisiisi sopivan HR-tiimin.

HR-Sprintti

HR-Sprintissä kartoitamme yrityksesi henkilöstöhallinnon nykytilanteen. Tartumme yhdessä mahdollisiin pulmakohtiin ja teemme yrityksellesi kehityssuunnitelman.

HR-sparraus

HR-Sparraus helpottaa hahmottamaan yrityksesi nykytilan. Se auttaa näkemään, mitä henkilöstöhallinnossa pitäisi tehdä toisin ja miten muutoksia voi viedä eteenpäin.

Työsuhdejuridiikka

Työsuhteeseen liittyvät kysymykset ovat usein mutkikkaita ­- paraskaan suunnittelu ei aina estä erimielisyyksien syntymistä. Riita-asioissa tavoitteemme on löytää yrityksellesi järkevin ratkaisu.

Hyvä tietää HR:stä:

Tehot irti HR-järjestelmästä

HR-järjestelmän hankinta on investointi, joka maksaa itsensä takaisin tehokkaampana arkena, edesauttaa tiedolla johtamista ja lisää työssä viihtymistä. Sensitiiviset dokumentit, excelit…
Lue lisää

Valmistele työntekijäsi kesään

Ennätyskylmästä ja lumisesta maisemasta huolimatta, kesä lähestyy taas. Koronatilanne on kiristänyt monen yrityksen vyötä ja saanut miettimään luovia ratkaisuja liiketoiminnan…
Lue lisää

Koulutussuunnitelma – miksi henkilöstön kouluttamisesta puhutaan paljon?

Viimeisen vuoden aikana niin elämä kuin työelämäkin on kokenut suuria muutoksia. Monella alalla henkilöstö on siirtynyt lähes täysin etätyöskentelyyn ja…
Lue lisää

Työsuhdepyörällä kohti kevättä

  Vuosi 2021 toi tullessaan uudistetun työsuhde-edun työnantajan valikoimiin. Polkupyöräetu nousi varteenotettavana vaihtoehtona muiden luontoisetujen rinnalle. Aiemmin täysin veronalainen etu…
Lue lisää

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä!

Ota yhteyttä

Milla Kinnunen
Milla Kinnunen
Yhteyspäällikkö