Talenom Tietoväylä

Monipuolisten palvelujen lisäksi myös kattavat ohjelmistoratkaisut.

Myyntilaskut

Jos käytössäsi on oma toimiva laskutus- tai ERP-ohjelmisto, se voidaan integroida Talenom Tietoväylä -palvelun avulla keskustelemaan sähköisesti Talenomin järjestelmien kanssa. Tällöin myyntilaskutustiedot siirtyvät toiminnanohjausjärjestelmästäsi Talenomin Myyntilaskutus-palveluun.

Ostolaskut

Mikäli sinulla on käytössä oma ostolaskujärjestelmä, voidaanostolaskujen tiedot siirtää Talenomin kirjanpidosta Tietoväylän avulla ostolaskujärjestelmääsi. Näin voit käsitellä ja hallita ostolaskut omassa järjestelmässäsi. Hyväksymäsi laskut siirtyvät automaattisesti maksuun valitun suuruisena ja valittuna eräpäivänä. Käsitellyt laskut tallentuvat osaksi kirjanpitoaineistoa ja kolmen vuoden pysyväisarkistoon.

Työntekijä- ja työaikaedut

Mikäli seuraat työntekijöiden työntekijä- ja työaikatietoja omassa työajanseurantajärjestelmässäsi, tiedot voidaan räätälöidysti siirtää Talenomin palkanlaskentajärjestelmään palkanlaskentaa varten Talenom Tietoväylän avulla.

Data raportointia ja jatkokäsittelyä varten

Jos sinulla on käytössä ulkopuolisia raportointi- tai laskentajärjestelmiä, voidaan Talenomin kirjanpidossa tuotettu talousdata toimittaa ulkopuolisiin järjestelmiin hyödyntäen Talenomin Tietoväylän räätälöityjä ratkaisuja. Liiketoimintatiedon hallintaan ja tiedolla johtamiseen Talenomilla on tarjota oma kustannustehokas Business Intelligence -ratkaisu.

Lataa esite ja lue lisää

Lue lisää integraatio-portaalissa

API-dokumentaatiot kehittäjille. Dokumentaatiot käyttäjille ja kehittäjille. Integraatiot ja tuki.

Siirry integraatioportaaliin

Ota yhteyttä

Myynti

040 922 8800