Myyntipäällikkö tai Talenom-yrittäjä?

Talenomilla onnistut ja olet asiakkaan paras kaveri.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia yhdessä maan parhaista myyntijoukkueista.

 

Talenom on edistyksellinen ja yrittäjäystävällinen taloushallinnon palvelutalo sekä yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Mielikuvat, joita todennäköisesti liität tilitoimistomaailmaan, voit välittömästi unohtaa. Lue pidemmälle, niin saat selville miksi.

 

Talenom on pörssinoteerattu perheyhtiö, joka tarkoittaa vakautta, vaurautta ja ketteryyttä oikeassa suhteessa. Meillä pääset kohtaamaan ja auttamaan yrittäjiä palveluilla, joita oikeasti tarvitaan ja jotka aidosti tuottavat asiakkaillemme lisäarvoa. Sinulla tulee olla tahto ja halu menestyä, olet ahkera ja tavoitteellinen asiakastyön ammattilainen ja omaat riittävästi tervettä kunnianhimoa. Olet valmis kehittymään ja avoin uudelle. Talenom tarjoaa sinulle kaiken muun, mitä tarvitset menestyäksesi.

 

Mitä pääset tekemään meillä?

 

Tehtävänäsi on tavata aktiivisesti paikallisia yrittäjiä, olla avuksi yritysten arjessa sekä tarjota Talenomin laadukkaita palveluita ja ratkaisuja asiakkaidemme taloushallinnon mahdollisimman hyvän sujuvuuden ja toiminnan tuloksellisuuden varmistamiseksi. Vastaat uusien asiakkaiden hankkimisesta ja oman salkkusi rakentamisesta. Tyypillinen työpäiväsi koostuu monipuolisista asiakastapaamisista ja ratkaisuehdotusten tekemisestä eri alojen yrittäjille sekä Pk-yrityksille.

 

 

Voit valita työsuhteesi muodoksi palkkatyön tai Talenom-yrittäjyyden!

 

Hae tehtävää

 

 

 

Meillä saat

kannustavan palkkiomallin

kehittyvän palveluportfolion

valmentavan esihenkilön tuen

yli 1000 ammattilaista kollegoiksi

tukea ja välittämistä kaikissa käänteissä

mahdollisuuden myös Talenom-yrittäjyyteen

Mitä toivomme sinulta

Kokemusta ja ymmärrystä ratkaisumyynnistä

Kykyä kuunnella ja mukautua eri tilanteisiin

Kykyä hyödyntää omia verkostoja

Ratkaisuhakuista otetta

Sinnikkyyttä ja halua menestyä

Halua jakaa osaamistasi myös kollegoille

Myyntipäällikkö, tule meille töihin

Kuuntele ja katso mitä Tanja, Reetu, Henri,
Anne ja Harry kertovat työskentelystä Talenomilla.

Talenom-yrittäjä, tule meille töihin

Kuuntele ja katso mitä
Mikko Römpötti kertoo työskentelystä Talenom-yrittäjänä.

Viisi kysymystä myyntipäällikköhakuun liittyen

Pitääkö minulla olla korkeakoulutus, jotta voin hakea?

Et tarvitse korkeakoulututkintoa hakeaksesi meille töihin. Tärkeintä on, että olet tavoitteellinen, tuloksentekohaluinen ja aktiivinen. Korkeakoulutus on meillä plussaa, muttei ehdoton vaatimus. Kattava perehdytyksemme ja sisäiset koulutus- ja kehittymisohjelmamme tuovat sinulle runsaasti oppia myös työurasi varrella!

Tarvitseeko minulla olla taloushallintoalan kokemusta?

Et tarvitse aiempaa alan kokemustasi menestyäksesi Talenom-myyntipäällikkönä. Arvostamme tuoretta näkemystä ja raikkaita ajatuksia nimenomaan asiakkuustyöstä ja ratkaisupainotteisesta myynnistä, mutta voit olla hankkinut kokemuksesi ja kannustimesi miltä tahansa toimialalta. Pääset toimialaan sisään perehdytyksen ja koulutusohjelmiemme sekä kokeneiden, valmentavien johtajiemme avulla nopeasti myös ilman aiempaa taustaa alalta.

Voinko hakea vaikkei minulla ole aiempaa B2B-myyntikokemusta?

Aina kannattaa hakea ja kannustamme siihen! Emme halua asettaa keinotekoisia esteitä potentiaalisille huipuille, joilla ei 0le aiempaa B2B-myyntikokemusta. Joskus valtava nälkä, periksiantomattomuus ja sinnikäs halu oppia ja omaksua uudet taidot on tärkeämpää kuin varsinainen B2B-myyntikokemus. Kokonaisuus ratkaisee, joten älä ainakaan jätä hakematta vain siksi, ettei sinulla ole aiempaa business to business -myyntikokemusta.

En tiedä kirjanpidosta juuri mitään - onko tämä ongelma?

Huoli pois. Meillä myyntipäällikkö on aidosti asiakkaan paras kaveri ja huolehtii nimenomaan asiakkaan palvelusta, myynnillisestä työnkuvasta sekä auttaa ja tukee asiakkuuksiaan kehttimään ja kasvamaan. Taloushallinnon hommat tuottaa meidän asiantuntijapoolimme, joka kattaa yli 1000 kollegaa mm. digitaalisista taloushallinnon prosesseista, neuvontapalveluista ja erilaisista taloushallinnon asiantuntitehtävävistä. Sinun fokuksessasi on asiakkaat! Sinä autat yrittäjiä menestymään ja meidän asiantuntijamme auttavat sinua.

Voinko hakea vaikka olen jo kerran hakenut aiemmin?

Voit hakea. Etenkin jos olet hankkinut edellisen hakuprosessin jälkeen lisää kokemusta ja päässyt hiomaan B2B-myyntitaitojasi, niin kannattaa hakea tottakai! Se ettei kerran tule valituksi ei tarkoita, etteikö voisi tulla jatkossa.

Voinko toimia myyntitehtävissä Talenom-yrittäjänä?

Kyllä, meillä on tarjota myös palkkatyösuhteen lisäksi vaihtoehtoinen Talenom-yrittäjämalli. Jättäessäsi hakulomaketta pääset valitsemaan, oletko kiinnostunut palkkatyöstä tai yrittämisen ilosta!

Työntekijäedut

Työhyvinvointi

Mehiläisen työterveys-sopimuksemme kattaa peruspalveluiden lisäksi mm. vuosittaiset hammastarkastukset ja tapaturman sattuessa mahdolliset leikkaushoidot ja fysioterapian. Työterveyssopimuksemme takaa kokonaisvaltaista turvaa työntekijöillemme. Tarjoamme vuosittain kaksi ilmaista hierontaa, minkä lisäksi voit ostaa kohtuuhintaisia omakustanteisia käyntejä.

Etätyö ja joustava työaika

Kukonlaulun aikaan toimistolle vai aamukahvi rauhassa kotitoimistolla? Etätyömahdollisuutemme ja joustava työaika tuovat helpotusta arjen kiireisiin ja yhdessä sopimalla löydämme varmasti sinulle parhaan mahdollisen tavan tehdä töitä.

Lomahuoneistoedut

Katinkullan, Rukan, Vierumäen ja Espanjan lomahuoneistomme ovat ympärivuotisesti työntekijöidemme käytettävissä. Miltä kuulostaisi loma perheen kanssa Espanjan aurinkorannalla tai rentoutusviikonloppu Katinkullan kylpylässä?

Urapolku ja koulutukset

Järjestämme vuosittain mm. ammattiosaamistasi ylläpitäviä ja tukevia koulutuksia, erilaisia hyvinvointiluentoja ja esihenkilövalmennuksia. Työtehtäviemme kirjo on laaja ja siksipä uratarinasi voi edetä moneen eri suuntaan omien mielenkiinnonkohteittesi mukaan.

Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut

Valitse itsellesi sopiva paketti neljästä eri vaihtoehdosta ja saat ravintoa niin keholle kuin mielellekin! Meillä sinusta pidetään huolta.

Muut edut

Neuvottelemme paikkakuntakohtaisia henkilökunta-alennuksia yhteistyökumppaneidemme kanssa vuosittain. Etumme kehittyvät jatkuvasti.

Tapahtumat

Huippuluokan esiintyjät inspiroivat meitä vuosipäivillämme syksyisin ja yllätyksiä näiltä päiviltä ei puutu! Virkistäydy tiimisi kanssa teille sopivalla tavalla ja hörppää kahvit perinteisen alvipullamme kera työkavereidesi kanssa.

Hae meille jo tänään

Myynnin ammattilaisiamme

Tanja Korpilauri

Aluejohtaja, Tampere

Ennen Talenomia Tanja toimi finanssialan ammattilaisena myyden nykyisille sekä uusille asiakkaille rahoituksen ja säästämisen palvelukokonaisuuksia face to face-, puhelin- ja
verkkotapaamisissa.

Henri Aaltonen

Aluejohtaja, Tampere

Henri työskenteli aiemmin myynnin parissa kiinteistö- ja energia-alalla. Sitä ennen Henri toimi kauppatieteiden opintojen ohella kirjanpitäjänä useamman vuoden.

Reetu Tuominen

Myyntijohtaja, Jyväskylä

Ennen Talenomin löytämistä Reetu työskenteli noin seitsemän vuoden ajan kodintuotteiden ja elektroniikan myynnin ja asiakaspalvelun parissa.

Anne ja Harry Kirvesmäki

Yrittäjä, Muurame

Ennen Talenom-yrittäjyyttä Anne työskenteli Talenomilla myynnin tehtävissä useamman vuoden aikana, mitä edelsi kirjanpitäjän työt messuorganisaatiossa. Harry taas aloitti uransa kirvesmiehenä rakentaen omakotitaloja yli 10 vuotta. Ennen Talenomille siirtymistä Harry ehti toimia rakennusalalla myös myyntitehtävissä noin neljän vuoden ajan.

Rohkeus

Talenom on aina ollut outolintu tilitoimistoalalla. Olemme siitä ylpeitä. Rohkeutemme on vuosien varrella näkynyt muunmuassa uskaliaana kokeiluna. Kun toimialalla alettiin puhua prosessien digitalisoinnista, me olimme tehneet sitä jo vuosikymmeniä. Eihän siitä mitään meinannut tulla sen aikaisilla välineillä, mutta halusimme olla oppimassa. Kun ohjelmistoja ei löytynyt markkinoilta, perustimme oman ohjelmistoyksikön ja aloimme tehdä itse.

Välittäminen

Välittäminen tarkoittaa meillä sitä, että jokainen työntekijämme sitoutuu yhteiseen tavoitteeseemme. joka on vaatimattomasti: Talenom on Suomen paras työpaikka. Olemme viime vuosina pärjänneet oikein mukavasti myös Great Place to Work -tutkimuksessa. Parhaan työpaikan rakentaminen ja vaaliminen on jatkuvaa työtä ja edellyttää sitoutumista. Jokainen meistä vaikuttaa työilmapiiriin ja jokainen meistä voi tehdä vastuullisesti osansa.

Tahto

Tiedämme että rimamme on monessa asiassa korkealla. Tämä ei ole sattumaa, vaan tahdon asia. Asetamme kovia tavoitteita itsellemme, emmekä aina pääse niihin ensi yrittämällä. Niinpä yritämme uudestaan. Me luotamme sisuun ja siihen, että sitkeä yrittäminen lopulta palkitaan. Sellaisiahan myös asiakkaamme ovat. Tämä asiakkaidemme kanssa jaettu arvomaailma tekee arjesta sujuvaa. Talenom on hyvä työpaikka sellaiselle, joka arvostaa yrittämistä ja yritteliäisyyttä.

Great place to work

Great place to work 2020

Yksi Suomen parhaista työpaikoista

Talenomilla on mukava olla töissä, koska olemme yhdessä asettaneet tavoitteeksemme tulla parhaaksi työpaikaksi. Pohjimmiltaan kyse on valinnasta ja siihen sitoutumisesta. Kun tavoitteesta ollaan yhtä mieltä, keinot sen saavuttamiseksi kyllä keksitään.

 

Hae jo tänään