fbpx

Business Intelligence

Talenom tarjoaa yrityksen taloushallintoon monipuolisten palvelujen lisäksi myös kattavat ohjelmistoratkaisut.

Business Intelligence Talenom

Business Intelligence

Business Intelligence on ratkaisu liiketoimintatiedon hallintaan ja tiedolla johtamiseen. Tiedon lähteenä voidaan käyttää Talenomilla jo olevaa asiakkaan talousdataa tai rikastaa olemassa olevaa tietoa asiakkaan toimittamalla datalla..

Sass-palveluna pilvessä

Business Intelligence on pilvipalvelu, joka tuotetaan SaaS (Software as a Service) -palveluna osoitteesta HTTPS://BI.TALENOM.FI. Asiakkaalla on nimetty pääkäyttäjä, joka vastaa eri raportointinäkymien käyttöoikeuksista asiakasyrityksen sisällä. Pääkäyttäjä pystyy myös hallinnoimaan käyttäjiä. Pääkäyttäjä koulutetaan Talenomin toimesta.

Business Intelligence -ratkaisussa asiakas voi Talenomin tukemana itse päättää kuinka tuotettu tieto esitetään raportointinäkymässä. Asiakaskohtaisesta konfiguraatiosta sovitaan käyttöönoton yhteydessä.

Korkea tietoturvataso

Talenom Business Intelligence -ratkaisun taustalla on nykyaikainen korkean tietoturvatason konesaliympäristö, jota voidaan käyttää myös viranomaismääräyksien mukaisessa käyttötarkoituksessa. Palvelu on sijoitettu verkkoalueelle, joka sijaitsee palomuurien välissä. Esimerkiksi palveluestohyökkäysten mahdollisuus on minimoitu.

Verkkoliikenne asiakkaan ja Business Intelligence -palvelun välillä on vahvasti salattua.

Ota yhteyttä

Lataa esite ja lue, miten Talenom Online helpottaa yrittäjää:

Ota yhteyttä

Myynti

040 922 8800