fbpxBusiness Intelligence | Talenom

Talenom tarjoaa yrityksen taloushallintoon monipuolisten palvelujen lisäksi myös kattavat ohjelmistoratkaisut.

Business Intelligence

Business Intelligence on ratkaisu liiketoimintatiedon hallintaan ja tiedolla johtamiseen. Tiedon lähteenä voidaan käyttää Talenomilla jo olevaa asiakkaan talousdataa tai rikastaa olemassa olevaa tietoa asiakkaan toimittamalla datalla.

SAAS-PALVELUNA PILVESSÄ

Business Intelligence on pilvipalvelu, joka tuotetaan SaaS (Software as a Service) -palveluna osoitteesta https://bi.talenom.fi. Asiakkaalla on nimetty pääkäyttäjä, joka vastaa eri raportointinäkymien käyttöoikeuksista asiakasyrityksen sisällä. Pääkäyttäjä pystyy myös hallinnoimaan käyttäjiä. Pääkäyttäjä koulutetaan Talenomin toimesta.

Business Intelligence -ratkaisussa asiakas voi Talenomin tukemana itse päättää kuinka tuotettu tieto esitetään raportointinäkymässä. Asiakaskohtaisesta konfiguraatiosta sovitaan käyttöönoton yhteydessä.

Ota yhteyttä

KORKEA TIETOTURVATASO

Talenom Business Intelligence -ratkaisun taustalla on nykyaikainen korkean tietoturvatason konesaliympäristö, jota voidaan käyttää myös viranomaismääräyksien mukaisessa käyttötarkoituksessa. Palvelu on sijoitettu verkkoalueelle, joka sijaitsee palomuurien välissä. Esimerkiksi palveluestohyökkäysten mahdollisuus on minimoitu.

Verkkoliikenne asiakkaan ja Business Intelligence -palvelun välillä on vahvasti salattua.

 

Header-kuva

 
 
 
 

Lataa esite ja lue lisää

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500

Yksinkertaistettu yhteydenotto

Pyydä hinta