fbpxNimetyt yhteyshenkilöt | Talenom

Tilitoimistopalvelut ovat palveluidemme perusta.

Nimetyt yhteyshenkilöt

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Palvelun tulee olla sekä henkilökohtaista että sujuvaa! Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen joka tilanteessa.

Header-kuva

 

Asiakaspalvelukeskus

Talenomin asiakaspalvelukeskus palvelee asiakkaita lähes asiassa kuin asiassa. Mikäli omat yhteyshenkilöt ovat varattuja tai poissa, voidaan asiakkaan tarpeeseen tai kyselyyn vastata asiakaspalvelukeskuksen toimesta. Varmistamme näin asioiden hoitumisen nopeasti ja helposti omien yhteyshenkilöiden läsnäolosta riippumatta.

Auki pitkään! Asiakaspalvelukeskus palvelee arkisin klo 6.00 - 21.00.

 

Talouden tilannetarkistukset

Teemme suunnitelmallisesti asiakasyrityksen talouteen ja taloushallintoon liittyviä tilannetarkistuksia. Näin varmistetaan asiakkaalle merkityksellisten talousasioiden yllätyksetön ja huolellinen sujuminen sekä kartoitetaan asiakaskohtaisia tarpeita verotuksen, sopimusoikeuden ja talousprosessien osalta. Tarkistusten yhteydessä käydään myös aina asiaan liittyvä keskustelu asiakkaan kanssa. Keskeisimmät tilannetarkistukset ovat tilinpäätöksen valmistumiseen liittyvä sekä tilikauden keskellä tehtävä Ennakkoverojen ja –maksujen tason tarkistus.

 

Talousaamut

Talenom järjestää eri puolilla Suomea säännöllisesti maksuttomia Talousaamu-tilaisuuksia. Niissä kuulet Talenomin asiantuntijan esityksen ajankohtaisesta ja hyödyllisestä talouteen, verotukseen tai yritystoimintaan liittyvästä asiasta

 

Talouspäällikkö

Talenomin Talouspäällikkö -palvelu soveltuu erityisen hyvin yritykselle, joka tarvitsee säännöllistä lisäresurssia taloushallinnon ja tulosraportoinnin ohjaamiseen ja kehittämiseen, mutta oman talouspäällikön palkkaaminen ei ole vielä ajankohtaista.

Pidämme sinusta ja yrityksestäsi huolta:

 

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500

Yksinkertaistettu yhteydenotto

Pyydä hinta