Talenom tarjoaa yrityksen taloushallintoon monipuolisten palvelujen lisäksi myös kattavat ohjelmistoratkaisut.

Talenom ERP

Talenom ERP tarjoaa kasvavan ja keskisuuren yrityksen kaikki toiminnanohjauksen ja taloushallinnon työkalut yhdessä pilvipalvelussa. Tuotamme ERP-ratkaisun yhteistyössä Microsoftin teknologioiden kanssa ja se on käytettävissä Windows-sovelluksella, kaikilla yleisimmillä internetselaimilla, sekä mobiili- ja tabletlaitteilla. Helposti käyttöönotettava ja yrityksesi liiketoiminnan mukaan skaalautuva ERP vie toiminnanohjauksesi uudelle tasolle.

Tuotannon-, logistiikan- ja varastonhallinta

Talenom ERP tarjoaa tuotannon-, logistiikan- ja varastonhallintaan automatisoidun toiminnanohjauskokonaisuuden. ERP tekee tapahtumien seurannasta, ennakoinnista ja optimoinnista läpinäkyvää ja reaaliaikaista. Palvelussa onnistuu ostolaskujen hyväksyntä ja maksaminen niin kotimaan kuin ulkomaan laskujen osalta. Lisäksi palvelussa ovat ajantasaiset tuote- ja palvelunimikkeet sekä toimittajatiedot.

Ota yhteyttä

Myynti: Tarjouksen tekeminen, asiakastilaus ja myyntilaskutus

Myynnin ja asiakastilausten hallintaa varten Talenom ERP muodostaa saumattoman ohjausketjun myyjän tekemästä tarjouksesta aina tilaukseen, varaston varauksiin, tuotantoon ja logistiikkaan asti. Lisäksi myyntilaskujen laatiminen ja lähettäminen sekä myyntisaatavien seuraaminen ja periminen onnistuvat ERP:ssä sekä kotimaisten että kansainvälisten asiakkaiden osalta. Myynnin avuksi ERP tarjoaa työkalut asiakastiedon hallintaan.

Taloushallinto

Yritys voi joko hoitaa kaikki taloushallinnon toiminnot itse tai hankkia ne palveluna Talenomilta. Talenomin tuottaessa palvelun informaatio, jota tarvitaan kirjanpitoa varten, välittyy reaaliaikaisesti kirjanpitoon. Näin Talenomin taloushallinnon prosessit ovat tiiviinä osana asiakkaan päivittäistä toimintaa ilman että se kuormittaisi asiakasyritystä. Talenom ERP tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tulosraporttien ja kirjanpitoaineiston seuraamiseen.

Header-kuva

 
 
 
 

Lataa esite ja lue lisää

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500

Yksinkertaistettu yhteydenotto

Pyydä hinta