Talenom Tilitoimistopalvelut

PK-Yritykselle

Talenom tarjoaa  kattavat tilitoimistopalvelut pk-yritykselle ja taloudestasi huolehtii oma nimetty kirjanpitäjä.  Kirjanpito, myyntilaskutus, laskujen maksu, palkanlaskenta ja konsultointipalvelut – meiltä saat kaikki.

Talenomin taloushallintopalvelu sisältää henkilökohtaisen kirjanpidon asiantuntijan

Taloushallinnossa on tärkeintä, että asiat tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta. Lisäksi saat Talenomin asiakkaana kirjanpidosta ajantasaista ja luotettavaa tietoa johtamisen tueksi.

kirjanpito

Kirjanpidon laadinta on taloushallinnon perusasioita. Talenomin kirjanpidon asiantuntija huolehtii, että kirjanpito täyttää pykälät ja määräykset. Hän tuo osakirjanpidosta tiedot pääkirjanpitoon, tekee toimialakohtaiset erityiskirjaukset ja raportoi tuloksesta kuukausittain välitilinpäätöstasolla.

projektit

Projektiseurannan ylläpito kuuluu sisäiseen laskentaan. Kirjanpidon asiantuntija huolehtii myös kustannuspaikkakohtaisesta laskennasta.

viranomaisilmoitukset

Viranomaisilmoitusten tekeminen sisältyy täyden palvelun pakettiin. Se tarkoittaa, että Talenom hoitaa puolestasi viranomaisille tarvittavat ilmoitukset ja selvitykset, kuten tilinpäätöstiedot kaupparekisteriin sekä Tilastokeskukseen toimitettavat ilmoitukset. Kirjanpidon asiantuntija laskee puolestasi myös kuukausittaisen arvonlisäveron määrän.

tilinpäätös

Tilinpäätöksen laadintaan liittyy monta vaihetta. Kirjanpidon asiantuntija täyttää puolestasi yhtiön veroilmoituksen, laatii kokouspöytäkirjat ja tekee tarvittavat vero- ja osingonjakolaskelmat.

palkanlaskenta

Palkanlaskenta ja palkanmaksu ovat yrityksen keskeisimpiä toimintoja. Monen ihmisen sujuva arki on kiinni siitä, että palkka tulee oikein ja ajallaan, joten palkkojen kanssa on syytä olla todella tarkkana. Kun työn tekee taloushallinnon ammattilainen, voit luottaa siihen, että palkat ovat tileillä silloin kun pitää.

talenom online

- Ostolaskujen vastaanotto, hyväksyntä ja maksatus
- Myyntilaskujen laatiminen ja tarvittaessa lähetys
- Saatavien seuranta
- Palkanlaskentaohjelma palkkojen laadintaan ja maksamiseen
- Kuukausittainen tulosseuranta ja toimialavertailu

talenom app

- Ostolaskujen vastaanotto, hyväksyntä ja maksatus
- Myyntilaskujen laatiminen ja tarvittaessa lähetys
- Saatavien seuranta
- Kirjanpitoaineiston toimittaminen
- Matkalaskujen tekemiseen

talenom tietoväylä

Laaja kumppaniverkosto ja integraatiot satoihin järjestelmiin

ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Tilitoimisto - pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

PK-yrittäjä, tutustu näihin:

talenom_tilitoimisto_laki_vero

Pk-yrittäjän vero- ja lakiuutiset marraskuu 2022

VEROTUKSEN UUTISIA AJANKOHTAISTA   Matkakuluvähennykset vuoden 2022 verotuksessa Verohallinto on vahvistanut matkakuluvähennyksien määrät vuodelle 2022 niitä tilanteita varten, joissa verovelvollisen…
Lue lisää

Yrityskaupan kulmakivet

Yrityskauppa on merkittävä oikeustoimi ja siihen liittyy huomattavia taloudellisia varallisuuseriä. Yksityiskohdilla on usein huomattava merkitys, mutta samalla tulee ymmärtää kokonaisuutta…
Lue lisää

Yrityksen kansainvälistyminen – yhteistyökumppanina Talenom

Kansainvälistymisellä tarkoitetaan yrityksen ulkomaan markkinoihin liittyvää toimintaa. Kansainvälistyminen vaatii yrityksen liiketoimintamallien, organisaation, henkilöstön, toimitusketjujen ja asiakasverkoston uudelleen pohdintaa. Vero- ja…
Lue lisää
talenom_barometri

Pk-yritysten liikevaihto kasvoi syyskuussa +8,44%: ”Kasvu osoittaa hidastumisen merkkejä”

Pk-yritysten liikevaihto kasvoi syyskuussa +8,44% edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden. Edellisen kolmen kuukauden aikana (heinä-syyskuu; Q3) liikevaihto kasvoi keskimäärin +6,85%.…
Lue lisää

Lataa tilitoimisto-palveluiden esite

Lataa esite ja tutustu tarkemmin tilitoimistopalveluihimme

Tilitoimistopalveluiden esite

"*" näyttää pakolliset kentät