Talenom Tilitoimistopalvelut

PK-Yritykselle

Talenom tarjoaa  kattavat tilitoimistopalvelut pk-yritykselle ja taloudestasi huolehtii oma nimetty kirjanpitäjä.  Kirjanpito, myyntilaskutus, laskujen maksu, palkanlaskenta ja konsultointipalvelut – meiltä saat kaikki.

Talenomin taloushallintopalvelu sisältää henkilökohtaisen kirjanpidon asiantuntijan

Taloushallinnossa on tärkeintä, että asiat tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta. Lisäksi saat Talenomin asiakkaana kirjanpidosta ajantasaista ja luotettavaa tietoa johtamisen tueksi.

kirjanpito

Kirjanpidon laadinta on taloushallinnon perusasioita. Talenomin kirjanpidon asiantuntija huolehtii, että kirjanpito täyttää pykälät ja määräykset. Hän tuo osakirjanpidosta tiedot pääkirjanpitoon, tekee toimialakohtaiset erityiskirjaukset ja raportoi tuloksesta kuukausittain välitilinpäätöstasolla.

projektit

Projektiseurannan ylläpito kuuluu sisäiseen laskentaan. Kirjanpidon asiantuntija huolehtii myös kustannuspaikkakohtaisesta laskennasta.

viranomaisilmoitukset

Viranomaisilmoitusten tekeminen sisältyy täyden palvelun pakettiin. Se tarkoittaa, että Talenom hoitaa puolestasi viranomaisille tarvittavat ilmoitukset ja selvitykset, kuten tilinpäätöstiedot kaupparekisteriin sekä Tilastokeskukseen toimitettavat ilmoitukset. Kirjanpidon asiantuntija laskee puolestasi myös kuukausittaisen arvonlisäveron määrän.

tilinpäätös

Tilinpäätöksen laadintaan liittyy monta vaihetta. Kirjanpidon asiantuntija täyttää puolestasi yhtiön veroilmoituksen, laatii kokouspöytäkirjat ja tekee tarvittavat vero- ja osingonjakolaskelmat.

palkanlaskenta

Palkanlaskenta ja palkanmaksu ovat yrityksen keskeisimpiä toimintoja. Monen ihmisen sujuva arki on kiinni siitä, että palkka tulee oikein ja ajallaan, joten palkkojen kanssa on syytä olla todella tarkkana. Kun työn tekee taloushallinnon ammattilainen, voit luottaa siihen, että palkat ovat tileillä silloin kun pitää.

talenom online

- Ostolaskujen vastaanotto, hyväksyntä ja maksatus
- Myyntilaskujen laatiminen ja tarvittaessa lähetys
- Saatavien seuranta
- Palkanlaskentaohjelma palkkojen laadintaan ja maksamiseen
- Kuukausittainen tulosseuranta ja toimialavertailu

talenom app

- Ostolaskujen vastaanotto, hyväksyntä ja maksatus
- Myyntilaskujen laatiminen ja tarvittaessa lähetys
- Saatavien seuranta
- Kirjanpitoaineiston toimittaminen
- Matkalaskujen tekemiseen

talenom tietoväylä

Laaja kumppaniverkosto ja integraatiot satoihin järjestelmiin

ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Tilitoimisto - pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

PK-yrittäjä, tutustu näihin:

PK-yrittäjän vero- ja lakituutiset: Maaliskuu 2023

Ajankohtaista Veronumerorekisteri päivitetty maaliskuussa 2023 Veronumerorekisteri on päivitetty ajantasaiseksi keväällä 2018 voimaan tulleen tietosuoja-asetuksen vaatimuksien mukaisesti. Julkisesta veronumerorekisteristä on poistettu…
Lue lisää
talenom_barometri

Pk-yritysten liikevaihto kasvoi tammikuussa +13,73%: ”Yrittäjällä on valintojen hetki”

Pk-yritysten liikevaihto kasvoi tammikuussa +13,73% edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden. Edellisen kolmen kuukauden tarkastelujaksolla (marras-tammikuu) liikevaihto kasvoi keskimäärin +5,48%. Liikevaihto…
Lue lisää

Pk-yrittäjän vero- ja lakiuutiset: Helmikuu 2023

VEROTUKSEN UUTISIA Ajankohtaista   Verohallinnon valvonta vuonna 2023 Verohallinto aloittaa kevään aikana satojen ruokaravintoloiden verovalvonnan. Verohallinto kohdistaa verotarkastukset ja muut…
Lue lisää
talenom_barometri

Pk-yritysten liikevaihto supistui joulukuussa -3,01%: ”Taantuma mahdollisesti alkanut”

Pk-yritysten liikevaihto supistui joulukuussa -3,01% edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden. Vuoden 2022 viimeisen kvartaalin (loka-joulukuu) liikevaihto kasvoi keskimäärin +2,56%. Liikevaihto…
Lue lisää

Lataa tilitoimisto-palveluiden esite

Lataa esite ja tutustu tarkemmin tilitoimistopalveluihimme

Tilitoimistopalveluiden esite

"*" näyttää pakolliset kentät