Etusi Talenomilla

Työntekijäedut

Laaja työterveys

Laaja työterveys

Mehiläisen työterveys-sopimuksemme kattaa peruspalveluiden lisäksi mm. vuosittaiset hammastarkastukset ja tapaturman sattuessa mahdolliset leikkaushoidot ja fysioterapian. Työterveyssopimuksemme takaa kokonaisvaltaista turvaa työntekijöillemme.

Etätyö ja joustava työaika

Etätyö ja joustava työaika

Kukonlaulun aikaan toimistolle vai aamukahvi rauhassa kotitoimistolla? Etätyömahdollisuutemme ja joustava työaika tuovat helpotusta arjen kiireisiin ja yhdessä sopimalla löydämme varmasti sinulle parhaan mahdollisen tavan tehdä töitä.

Lomahuoneistoedut

Lomahuoneistoedut

Katinkullan, Rukan, Vierumäen ja Espanjan lomahuoneistomme ovat ympärivuotisesti työntekijöidemme käytettävissä. Miltä kuulostaisi loma perheen kanssa Espanjan aurinkorannalla tai rentoutusviikonloppu Katinkullan kylpylässä?

Hieronta

Hieronta

Jumittaako selkä tai särkeekö hartiat? Tarjoamme vuosittain kaksi ilmaista hierontaa, minkä lisäksi voit ostaa kohtuuhintaisia omakustanteisia käyntejä sopimushierojiltamme.

Talenom-urapolku ja runsas koulutustarjonta

Järjestämme vuosittain mm. ammattiosaamistasi ylläpitäviä ja tukevia koulutuksia, KLT-ringin, erilaisia hyvinvointiluentoja ja esimiesvalmennuksia. Työtehtäviemme kirjo on laaja ja siksipä uratarinasi voi edetä moneen eri suuntaan omien mielenkiinnonkohteittesi mukaan.

Lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu

Lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu

Valitse itsellesi sopiva paketti neljästä eri vaihtoehdosta ja saat ravintoa niin keholle kuin mielellekin!

Henkilökunta-alennukset

Henkilökunta-alennukset

Neuvottelemme paikkakuntakohtaisia henkilökunta-alennuksia yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tapahtumat

Tapahtumat

Huippuluokan esiintyjät inspiroivat meitä vuosipäivillämme syksyisin ja yllätyksiä näiltä päiviltä ei puutu! Virkistäydy tiimisi kanssa teille sopivalla tavalla ja hörppää kahvit perinteisen alvipullamme kera työkavereidesi kanssa.

Tule meille töihin

Työntekijät ovat meidän tärkein voimavaramme ja yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on työntekijöiden hyvinvointi.

Katso avoimet työpaikat