Talenomin kasvustrategia

Talenomin missio: Yrittämisen iloa

Haluamme vapauttaa asiakkaamme keskittymään omiin ydintoimintoihinsa tekemällä omat työmme poikkeuksellisen hyvin ja tuottaa yrittämisen iloa.

 

Talenomin visio: Ylivoimaiset tilitoimisto- ja pankkipalvelut pk-yrityksille

Talenom tarjoaa ylivoimaiset tilitoimisto- ja pankkipalvelut pk-yritysasiakkailleen vaivattomasti yhden luukun periaatteella Euroopassa.


TALENOMIN STRATEGIA

Talenomin strategia perustuu yrittäjäasiakkaiden arjen helpottamiseen, pitkälle automatisoituihin palveluihin sekä aktiiviseen huolenpitoon asiakkaista. Keskeistä strategian toteuttamiselle on Talenomin oman ohjelmistotuotannon ja tilitoimistoalan osaamisen yhdistäminen.

Automaation kehittäminen

Automaation myötä asiantuntijoiden resursseja vapautuu manuaalisista rutiineista asiakkaan tukemiseen. Automaatio on jo nyt vähentänyt työvoiman tarvetta ja parantanut Talenomin kapasiteettia vastaanottaa uusia asiakkaita palkkaamatta lisää kirjanpitäjiä.

Kilpailuetua ylivoimaisesta asiakaskokemuksesta

Talenomin tavoitteena on tarjota ylivoimainen asiakaspalvelukokemus, joka syntyy yhdistämällä digitaalinen käyttäjäkokemus ja laadukas, vahvasti henkilökohtainen palvelu. Talenom haluaa erottautua aktiivisena toimijana, joka auttaa asiakkaitaan tilitoimistopalveluiden lisäksi talouden, verotuksen ja hallinnon lisäarvopalveluilla sekä pankkipalveluilla.

Kasvua orgaanisesti ja yrityskaupoin

Talenom haluaa jatkaa vahvaa kasvua. Tavoitteena on kasvattaa sekä oman myyntihenkilöstön että franchising-yrittäjien määrää ja hakea kattavaa maatieteellistä peittoa myös etämyynnillä. Talenomin merkittävät ohjelmistoinvestoinnit ja näytöt tehokkuuden kehittämisessä tukevat liiketoiminnan volyymin kasvattamista myös yritysostoin.

Kansainvälistyminen
Tavoitteena on jatkaa kasvua ja laajentumista Ruotsissa. Lisäksi Talenom tavoittelee kasvua Euroopan muista maista, joissa on merkittävä mahdollisuus laajentua uusille markkinoille tilitoimistoalan digitalisaation edelläkävijänä.

Pienasiakaskonsepti ja Talenom Kevytyrittäjä laajentavat kasvumahdollisuuksia

Talenom saavutti tärkeän etapin kasvustrategiassaan tuodessaan syksyllä 2020 Suomen markkinoille pienasiakaskonseptinsa mukaisen TiliJaska-palvelun, joka tuo pienyrittäjille ilmaisen kirjanpitosovelluksen, pankkipalvelut (IBAN-tilit ja kortit) sekä asiakkaan tarpeen mukaan skaalautuvat tilitoimistopalvelut. Vastaavanlainen palvelu otetaan käyttöön myös Ruotsissa. Pienasiakaskonsepti avaa Talenomille Suomessa täysin uuden kohdemarkkinan, pk-yritysten pienasiakassektorin, johon kuuluvat yritykset, joiden liikevaihto on alle
400 000 euroa.

TiliJaskan yhteydessä Talenom lanseerasi myös kevytyrittäjäpalvelun. Talenom Kevytyrittäjä -palvelu mahdollistaa yrittämisen aloittamisen markkinoiden helpoimmalla ja edullisimmalla tavalla. Meneillään oleva työn murros johtaa yhä useamman tekemään toista työtä tai harjoittamaan osa-aikaista yrittäjyyttä. Samalla työn muoto muuttuu yhä enemmän yrittäjyyden kautta tapahtuvaksi alustataloustyöksi. Talenom Kevytyrittäjä -palvelulla halutaan olla tässä megatrendissä mukana. Kevytyrittäjämarkkina on kasvanut Suomessa kolminkertaiseksi 5 vuoden aikana.

Pankki- ja rahoituspalveluista lisäarvoa asiakkaille saman katon alta

Talenom on tarjonnut asiakkailleen rahoituspalveluja jo vuodesta 2018 alkaen. Asiakkaat ovat ottaneet palvelut hyvin vastaan. TiliJaska-palvelun myötä kehitetyt omat tili- ja korttipalvelut on tarkoitus lanseerata kaikille Talenomin asiakkaille, jolloin Talenom voi tarjota asiakkailleen niiden toivomat tilitoimisto- ja pankkipalvelut saman katon alta.

Ota yhteyttä

Myynti

040 922 8800