Toimitusjohtajan tervehdys

Yli neljä vuosikymmentä suomalaista kasvutarinaa

Talenom on suomalainen vuonna 1972 perustettu tilitoimistoalan edelläkävijä, jonka kasvuhistoria on vahva. Olemme toiminnassamme yhdistäneet henkilökohtaisen palvelun automatisoituihin taloushallinnon prosesseihin. Kaiken tekemisemme lähtökohtana on asiakkaiden menestyksen tukeminen.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman tilitoimistopalveluja ja muita asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia juridiikkaan, verotukseen sekä talouteen liittyviä neuvonantopalveluita. Meillä on oma vahva ohjelmistokehitysyksikkö ja tarjoamme asiakkaillemme myös edistyksellisiä sähköisen taloushallinnon työkaluja. Tämä kokonaisuus tekee meistä huolenpitävän tilitoimiston.

Talenom on voimakkaassa kasvun vaiheessa rakennemuutoksen edessä olevalla toimialalla. Markkinoiden pirstaleisuus ja vanhakantaisuus ovat avanneet ja tulevat edelleen avaamaan meille merkittäviä uusia orgaanisen kasvun mahdollisuuksia.

Muutosten ajureina toimivat voimakas digitalisaatio ja automatisoituminen, joiden myötä kirjanpidon tuotantolinjamme toimii yhä tehokkaammin. Myös tilitoimistoyrittäjien eläköityminen muokkaa toimialaamme. Uskomme vahvasti, että meillä on mahdollisuus edelleen voittaa markkinaosuuksia vahvalla myynnillämme, palveluitamme skaalaamalla sekä pitämällä edelleen erityisen hyvää huolta asiakkaistamme, selkokielisesti heidän menestystään tukien.

Ota yhteyttä

Myynti

040 922 8800