fbpx

Tulevaisuuden näkymät

Taloushallintoala on edelleen jatkuvassa murroksessa. Digitalisaatio, asiakkaiden tarpeiden muuttuminen ja halu kehittää omia prosessejaan ovat merkittäviä muutosajureita pk-yrityskentässä. Talenom aikoo olla vahva kumppani asiakkailleen täyttäen heidän tarpeensa kehittyvien taloushallintopalveluiden lisäksi myös muissa hallinto- ja tukipalveluissa.

Laajentuvan myyntiverkoston ja yhä kehittyvän kirjanpitolinjan tehostamisvaikutuksen myötä yhtiön odotetaan kasvavan kannattavasti myös jatkossa. Yhtiö jatkaa orgaanisen kasvustrategian toteuttamista etsien laajempaa maantieteellistä kasvua franchising-toiminnan avulla. Lisäksi Talenom on aktivoitunut tutkimaan tilitoimistopalveluiden laajentamista kotimaan ulkopuolelle.

Strategiakautena yhtiön slogan on ”Yrittämisen Iloa”. Se kuvaa asennettamme asiakaspalveluun sekä tahtoamme luoda yrittäjille ja yrityksille sellaiset palvelut, jossa yksi kumppani voi laajasti hoitaa taloushallinnon ja hallinnon palvelut yrittäjän keskittyessä oman liiketoimintansa hoitamiseen ja kehittämiseen. Tämä luo iloa yrittäjän arkeen sekä mahdollisuuden menestyä paremmin.

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500