Redovisningstjänster

för Apoteksföretagare

Talenom Apotek har skapats för dig. Vi känner till din bransch, vi talar samma språk som dig och vi gör pappersarbetet åt dig.

Teamet känner till apotekets vardag

Tillståndsärenden och apoteksskatter. Inom apoteksbranschen måste du känna till och veta allt möjligt. Som tur är behöver du inte grubbla över saker ensam – Talenoms ekonomistyrningsspecialister hjälper dig. I Talenoms team finns specialkompetens inom just apoteksbranschen. Det är enkelt att hantera saker med en bokföringsbyrå, när det finns kunskap om den egna branschens vardag och språkbruk.

Pielis-Apteekki Lieksa
Tapiolan Apteekki

Enskilda firmor

Som apotekare arbetar du inom läkemedelsförsörjning. Vi för vår del vill säkerställa att din ekonomi är under kontroll. Vi tar hand om apoteksaffärer, apotekarens skattedeklaration, optimering av beskattningen och mycket mer. Fråga också efter vår kapitalförvaltningstjänst.

Aktiebolag

Aktiebolag utöver enskild näringsidkare? När skulle det vara meningsfullt, vad innebär det i praktiken och vad det skulle det göra för nytta? Vi kan svara på allt det här och mer därtill. För oss är det viktigt att vi kan tillgodose dina behov på ett heltäckande sätt.

Vi på Talenom har upptäckt att företagare efterfrågar tre saker; expertis, kundservice och automatik. Vi har också noterat att endast grundnivån inte räcker till.

Yrkeskompetens innebär att kunna inom ekonomi och beskattning inom apoteksbranschen, men även att kunna branschens affärsverksamhet. När det gäller kundservice förväntas vi utöver att hälsa vänligt, även ge tydliga råd i knepiga frågor. Det räcker inte med endast en automatisk telefonsvarare som automatisering, utan det gäller att omvandla de administrativa processerna för apoteket så att de blir kostnadseffektiva.

Tillsammans med en bokföringsenhet som är specialiserad på branschen, lönehandläggare som känner till branschens kollektivavtal, branschexperter kunniga inom specialfrågor samt branschens bästa systempartner har vi sammanställt ett unikt paket för behoven hos finländska apoteksföretagare.

Kontakta oss

Apotekare, kontakta oss och be om en offert!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

"*" indicates required fields