Redovisningstjänster

för Byggföretagare

Talenom Bygg har skapats för dig. Vi känner till din bransch, vi talar samma språk som dig och vi gör pappersarbetet åt dig.

Teamet känner till byggbranschens vardag

Tillstånd, konjunkturer, ställningar och element. Inom byggbranschen måste du känna till och veta allt möjligt. Som tur är behöver du inte grubbla över saker ensam – Talenoms ekonomistyrningsspecialister hjälper dig. I Talenoms team finns specialkompetens inom just byggbranschen. Det är enkelt att hantera saker med en bokföringsbyrå, när det finns kunskap om den egna branschens vardag och språkbruk.

VVSE

Vad vore det smartaste sättet att säkerställa att allt faktureras, att projekten har täckning och att också myndighetsförpliktelser tas om hand? Tillsammans med våra samarbetspartner har vi tänkt även på detta åt dig.

Grynderentreprenad

En grynder vet hur mycket papper som går åt för att få upp ett hus. Det vet vi också. Oavsett om det gäller moms för eget bruk, delintäktsberäkning eller finansieringsrådgivning för rs-objekt, så finns vi här för dig.

Entreprenadarbeten

Tillsammans med vår partner säkerställer vi att ditt företags utgående fakturor och sammanställningar över timmar genereras automatiskt åt skattemyndigheten. De kan till och med skickas direkt från maskinhytten.

Övrigt byggnadsarbete

En bygger nytt, en annan renoverar och en tredje river. Men i samtliga fall måste timmar sammanställas, skattemyndigheten hållas nöjd – och även lönsamheten bevakas.

Vi på Talenom har upptäckt att företagare efterfrågar tre saker; expertis, kundservice och automatik. Vi har också noterat att endast grundnivån inte räcker till.

Yrkeskompetens innebär att kunna ekonomi och beskattning inom byggbranschen, men även att kunna branschens affärsverksamhet. När det gäller kundservice förväntas vi utöver att hälsa vänligt, även ge tydliga råd i knepiga frågor. Det räcker inte med endast en automatisk telefonsvarare som automatisering, utan det gäller att omvandla de administrativa processerna inom byggbranschen så att de blir kostnadseffektiva.

Tillsammans med en bokföringsenhet som är specialiserad på branschen, lönehandläggare som känner till branschens kollektivavtal, branschexperter kunniga inom specialfrågor samt branschens bästa systempartner har vi sammanställt ett unikt paket för behoven hos finländska byggföretagare.

Kontakta oss

Byggföretagare, kontakta oss och be om en offert!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

"*" indicates required fields