Redovisningstjänster

för Föreningar och stiftelser

Talenom Förening och stiftelse har skapats för dig. Vi känner till din bransch, vi talar samma språk som dig och vi gör pappersarbetet åt dig.

Teamet känner till föreningarnas och stiftelsernas vardag

Skattefrihet, bidragsrapporter, medlemsregister och stiftelselagen. Inom branschen måste du känna till och veta allt möjligt. Som tur är behöver du inte grubbla över saker ensam – Talenoms ekonomistyrningsspecialister hjälper dig. I Talenoms team för föreningar och stiftelser finns specialkompetens inom just den här branschen. Det är enkelt att hantera saker med en bokföringsbyrå, när det finns kunskap om den egna branschens vardag och språkbruk.

Finanssiala
Betesda-säätiö
Osakesäästäjien keskusliitto
Rakli
Sairaalaklovnit

Föreningar

En del funderar över hur man bibehåller allmännyttan, andra över kapitalanskaffning. Räknas det här eller det där som näringsverksamhet? Är jag momspliktig? Fråga oss.

Stiftelser

Känner du till en årsrapport i enlighet med stiftelselagen? Om du svarade ja, kan vi hjälpa dig. Vi diskuterar även gärna exempelvis din kapitalförvaltnings-, investerings- eller affärsverksamhet.

Förbund

Förbundens strävan är att arbeta för sina medlemmars sak och att värva fler. För att all tillgänglig energi ska kunna läggas på viktiga saker, måste ekonomin och organisationen fungera. Vi har både kompetensen och viljan att göra det.

Vi på Talenom har upptäckt att det är tre saker som efterfrågas av ekonomiförvaltningen, expertis, kundservice och automatik. Vi har också noterat att endast grundnivån inte räcker till.

Yrkeskompetens innebär att kunna ekonomi och beskattning inom föreningar och stiftelser, men även att kunna branschens affärsverksamhet. När det gäller kundservice förväntas vi utöver att hälsa vänligt, även ge tydliga råd i knepiga frågor. Det räcker inte med endast en automatisk telefonsvarare som automatisering, utan det gäller att omvandla de administrativa processerna för föreningar och stiftelser så att de blir kostnadseffektiva.

Tillsammans med en bokföringsenhet som är specialiserad på branschen, lönehandläggare som känner till branschens kollektivavtal, branschexperter kunniga inom specialfrågor samt branschens bästa systempartner har vi sammanställt ett unikt paket för behoven hos finländska föreningar och stiftelser.

Kontakta oss

Kontakta oss och be om en offert!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

"*" indicates required fields