Rådgivningstjänster

Etablering av företagsverksamheten

När du har en idé kommer våra experter att se till att du kan bygga bästa möjliga utgångspunkt för företaget för att kunna komma igång och förverkliga den planerade verksamheten, med hänsyn till både juridiska och skattemässiga frågor och dina framtida mål.

Rådgivning för uppstart av företag

Ett eget företag erbjuder många olika möjligheter, exempelvis högre extrainkomster, självständighet och frihet. Entreprenörskap lockar till sig människor med olika arbetsbakgrund och det är inte alltid självklart vad som krävs för att starta ett företag. Byråkrati, organisering av finansiering eller praktiska åtgärder, såsom försäljningsorganisering kan orsaka problem. Många är också obekanta med beskattning och juridiska frågor. Talenoms rådgivningstjänster tillhandahåller en heltäckande tjänst för etablering av företag med start utifrån vilken bolagsform som ska väljas.

Bolagsform

Rätt bolagsform bör väljas med företagets mål i åtanke.

Stiftelseurkund

Vår expert upprättar och ser till att alla nödvändiga handlingar ombesörjs.

Beskattning

Skattefrågor behöver inte vara krångliga.

Lagstadgade dokument

Hantera de främsta riskerna i ditt företag.

"Experten satte sig in i våra frågor på ett mycket professionellt och grundligt sätt. Riskerna kartlades och presenterades med praktiska exempel. Jag minns framförallt erfarenheten och inställningen till saker och ting."

Tero Lepistö,  

Tosibox Oy

Kontakta oss och be om en offert

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig

Kontakta oss

"*" indicates required fields