Redovisningstjänster

för Handelsföretagare

Talenom Handel har skapats för dig. Vi känner till din bransch, vi talar samma språk som dig och vi gör pappersarbetet åt dig.

Teamet känner till handelns alla utmaningar

Reor, inventarier, importer och marginalskatt. Inom handelsbranschen måste du känna till och veta allt möjligt. Som tur är behöver du inte grubbla över saker ensam – Talenoms ekonomistyrningsspecialister hjälper dig. I Talenoms handelsteam finns specialkompetens inom just handelsbranschen. Det är enkelt att hantera saker med en bokföringsbyrå, när det finns kunskap om handelsbranschens vardag och språkbruk.

Import och partihandel

Utlandsköp kan inkludera återbetalning av moms, och intrastat-deklarationerna kan utgöra irritationsmoment. Känner du till vilka av dina kunder som är mest lönsamma? Om du är kund hos Talenom Handel, hjälper vi dig även med detta.

Närbutik

Numera redovisas ofta kassaförsäljning, lagervärde och löneinformation direkt i bokföringen elektroniskt och automatiskt. Men ännu viktigare än rutiner är det att diskutera hur mycket kunder som behövs för att ekonomin ska hålla sig på plus med nuvarande försäljningsmarginal.

Nätbutik

Nätbutiker har sina egna utmaningar. När verktyget är ett system där lagerhanteringen håller jämna steg med försäljningen och kundanalysen stödjer styrningen, går det mesta smidigt. Rapporterna underlättar vardagen för både entreprenören och ekonomistyrningsspecialisten.

Vi på Talenom har upptäckt att företagare efterfrågar tre saker; expertis, kundservice och automatik. Vi har också noterat att endast grundnivån inte räcker till.

Yrkeskompetens innebär att kunna ekonomi och beskattning inom handel, men även att kunna branschens affärsverksamhet. När det gäller kundservice förväntas vi utöver att hälsa vänligt, även ge tydliga råd i knepiga frågor. Det räcker inte med endast en automatisk telefonsvarare som automatisering, utan det gäller att omvandla de administrativa processerna för handeln så att de blir kostnadseffektiva.

Tillsammans med en bokföringsenhet som är specialiserad på branschen, lönehandläggare som känner till branschens kollektivavtal, branschexperter kunniga inom specialfrågor samt branschens bästa systempartner har vi sammanställt ett unikt paket för behoven hos finländska handelsföretagare.

Kontakta oss

Handlare, kontakta oss och be om en offert!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

"*" indicates required fields