HR-tjänster

för små och medelstora företagare

En utveckling av personaladministrationen börjar med en kartläggning av den nuvarande situationen

Vi bistår ditt företag med hjälp och verktyg för utveckling av HR-processer. Du får en effektiv helhetslösning för löneberäkning och personaladministration, den anpassar sig efter behoven i företag i olika storleksklasser.

Talenom HR

Talenom HR kompletterar tjänsten Talenom Löner. Det är ett heltäckande verktyg som effektiviserar processerna inom personaladministration och sparar tid som går åt till administrativt arbete.

Talenom HR Plus

Talenom HR Plus är en omfattande helhetslösning för löneräkning och personaladministration. Den ger dig ett HR-team som passar dina behov.

talenom_hr_tyoyhteiso_tyopaikka_tilitoimisto

HR-Sprint

På HR-Sprint kartlägger vi den aktuella situationen inom personaladministrationen på ditt företag. Vi tar tillsammans itu med eventuella problem och upprättar en utvecklingsplan för ditt företag.

HR-Sparring

HR-Sparring hjälper dig att gestalta den aktuella situationen på ditt företag. Den hjälper till att se vad som behöver göras annorlunda inom personaladministrationen och hur förändringar kan föras framåt.

Anställningsjuridik

Frågor gällande arbetsrelationer är ofta komplicerade – inte ens den bästa planeringen förhindrar alltid uppkomsten av meningsskiljaktigheter. När det gäller tvister är vårt mål att hitta den mest förnuftiga lösningen för ditt företag.

Kontakta oss och be om en offert

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig

Kontakta oss

"*" indicates required fields