Talenom Rådgivningstjänster

Vi bistår företagaren med råd

Vi hjälper till i alla skeden av din verksamhet – från etablering till avveckling

Talenom Rådgivningstjänster erbjuder ett heltäckande partnerskap för ditt företag. Vi betjänar våra kunder med expertis, lång erfarenhet och omfattande branschkunskap. Vi ser alltid våra kunder ur ett brett perspektiv och vi tar hänsyn till alla delområden och behov åt dig. Juridiska frågor, beskattning, ekonomi, företagsköp och omorganisationer samt företagarens personliga tjänster utgör alla en del av vårt servicekoncept. Vi fungerar som ett stöd från etableringen av företaget, i alla skeden av dess livscykel ända till avvecklingen.

Vi hjälper ditt företag i alla skeden:

Att starta en företagsverksamhet

När du har en idé kommer våra experter att se till att du kan bygga bästa möjliga grund för företaget för att komma igång och förverkliga den planerade verksamheten, med hänsyn till både juridiska och skattemässiga frågor och dina framtida mål.

Företagets tillväxtfas

Ett företags tillväxt erbjuder mängder av möjligheter, men förändringarna är många och man måste ha kännedom om och kunna hantera riskerna. Med hjälp av våra experter säkerställer du att din affärstillväxt är lönsam.

Dagliga processer

Vardagen i ett etablerat företag är smidig och fungerande, men kanske har du tankar om framtiden eller så vill du kunna förutspå eventuella framtida risker. Våra experter stöttar dig i alla vardagens händelser och in i framtiden.

Utmanande situationer

Utmanande situationer är en del av företagandet. Du behöver emellertid inte bära bördan själv, vänd dig istället till experterna för hjälp. Tillsammans kartlägger vi situationen, dess orsaker och strävar efter att hitta en lämplig lösning på utmaningarna.

Kontrollerad avveckling

Att avveckla ett företag kan vara en utmanande situation på många nivåer. Vår expert hjälper dig att lösa även svåra saker och underlättar situationen.

Kontakta oss och be om en offert

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig

Kontakta oss

"*" indicates required fields