Redovisningstjänster

för Restaurangföretagare

Talenom Restaurang har skapats för dig. Vi känner till din bransch, vi talar samma språk som dig och vi gör pappersarbetet åt dig.

Teamet känner till restaurangbranschens glädjeämnen och utmaningar

Serveringstillstånd, säsonger, betalningar och no shows. Inom restaurangbranschen måste du känna till och veta allt möjligt. Som tur är behöver du inte grubbla över saker ensam – Talenoms ekonomistyrningsspecialister hjälper dig. I Talenoms team finns specialkompetens inom just restaurangbranschen. Det är enkelt att hantera saker med en bokföringsbyrå, när det finns kunskap om den egna branschens vardag och språkbruk.

Skiffer restaurant
Mcdonalds
Popino
Paimelan Ranch
Brander
Paronin saluunat Oy
Aitoleipä
Pub sirdie

Lunchrestauranger

Du vet hur presentationen av lunchen påverkar åtgången, var täckningen för maten kommer ifrån och hur det är att brottas med svinn. Det vet vi också. Vi vet också en del om ekonomi, beskattning och system inom restaurangbranschen.

À la carte – restauranger

För att skapa portioner krävs noggrannhet. Det är din styrka. Allt annat måste anpassa sig till detta, såsom bordsreservationer, rätt nota till rätt kund och rätt personer på olika arbetsskift vid rätt tidpunkter. Vår styrka är ekonomisk förvaltning.

Snabbmatsrestauranger

Har du någon gång räknat på hur mycket vinst du tjänar per sittplats? Vet du hur många kunder som måste besöka restaurangen per dag eller vilken som är den mest lönsamma portionen? Vi lägger vår tid på att tänka på detta åt dig.

Restauranger med utskänkningstillstånd

Efter uteserveringsperioden är det tyst innan julbordssäsongen kör igång. Det gäller att få kontroll på kostnaderna mellan säsongerna. Med smart planering förblir likviditeten god även utanför de mest hektiska säsongerna.

Vi på Talenom har upptäckt att företagare efterfrågar tre saker; expertis, kundservice och automatik. Vi har också noterat att endast grundnivån inte räcker till.

Yrkeskompetens innebär att kunna ekonomi och beskattning inom restaurangbranschen, men även att kunna branschens affärsverksamhet. När det gäller kundservice förväntas vi utöver att hälsa vänligt, även ge tydliga råd i knepiga frågor. Det räcker inte med endast en automatisk telefonsvarare som automatisering, utan det gäller att omvandla de administrativa processerna inom restaurangbranschen så att de blir kostnadseffektiva.

Tillsammans med en bokföringsenhet som är specialiserad på branschen, lönehandläggare som känner till branschens kollektivavtal, branschexperter kunniga inom specialfrågor samt branschens bästa systempartner har vi sammanställt ett unikt paket för behoven hos finländska restaurangföretagare.

Kontakta oss

Restaurangföretagare, kontakta oss och be om en offert!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

"*" indicates required fields