Redovisningstjänster

för Transportföretag

Talenom Transport har skapats för dig. Vi känner till din bransch, vi talar samma språk som dig och vi gör pappersarbetet åt dig.

Teamet känner till transportbranschens vardag

Fraktsedlar, förmedlingscentraler, tillståndsfrågor och beställningskörningar. Inom transportbranschen måste du känna till och veta allt möjligt. Som tur är behöver du inte grubbla över saker ensam – Talenoms ekonomistyrningsspecialister hjälper dig. I Talenoms transportteam finns specialkompetens inom just den här branschen. Det är enkelt att hantera saker med en bokföringsbyrå, när det finns kunskap om den egna branschens vardag och språkbruk.

Bussi matkatoimisto
Fennoroad
Karjalaisen rahti
Kuljetusliike Hanhela
Paakkiaho

Godstransporter

Stamtrafik eller delad transport. Vägunderhåll eller specialtransporter. Vätska, trä, djur, mat, styckegods eller betong. Oavsett vad du transporterar, hjälper vi ditt företag att utveckla era processer och förbättra ert resultat.

Buss- och taxitrafik

Vi vet när beställningskörningar övergår till resebyråtjänster, var positionering är användbart och när ni behöver planera era arbetsskift. Du vill hjälpa till att transportera människor, vi vill underlätta din uppgift.

Schaktning

Jobben skulle kunna meddelas till föraren via telefon samtidigt som även tonantalet matas in där och uppdraget kvitteras som färdigt. Fakturan skickas automatiskt till din kund så fort du önskar det. Fattas bara att tonantalet skulle anmälas direkt från hjullastarens skopvåg – och även det fixar vi faktiskt.

KTK-kedjor

En tjänst där alla KTK-förares körningar styrs via ett och samma system. Samtidigt fungerar såväl lagerhantering som fakturering och ekonomiförvaltningen för varje förare sköts smidigt med vår expertis.

Vi på Talenom har upptäckt att företagare efterfrågar tre saker; expertis, kundservice och automatik. Vi har också noterat att endast grundnivån inte räcker till.

Yrkeskompetens innebär att kunna ekonomi och beskattning inom transportbranschen, men även att kunna branschens affärsverksamhet. När det gäller kundservice förväntas vi utöver att hälsa vänligt, även ge tydliga råd i knepiga frågor. Det räcker inte med endast en automatisk telefonsvarare som automatisering, utan det gäller att omvandla de administrativa processerna inom transport så att de blir kostnadseffektiva.

Tillsammans med en bokföringsenhet som är specialiserad på branschen, lönehandläggare som känner till branschens kollektivavtal, branschexperter kunniga inom specialfrågor samt branschens bästa systempartner har vi sammanställt ett unikt paket för behoven hos finländska transportföretagare.

Kontakta oss

Transportföretagare, kontakta oss och be om en offert!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

"*" indicates required fields