fbpx

KIRJANPITÄJÄ, JOKA YMMÄRTÄÄ MYÖS YRITYKSESI LIIKETOIMINTAA? TALOUSJÄRJESTELMÄ, JOKA KESKUSTELEE SINUN JÄRJESTELMÄSI KANSSA? PALVELU, JOKA SOPII JUURI SINULLE KUIN NENÄ PÄÄHÄN? Apteekit

Apteekit

Reseptuurimäärästä riippumatta apteekkeja koskevat erityispiirteet on taloushallinnossa välttämätöntä tuntea. Siinä olemme alan huippuja. Lisäksi osaamme apteekkikaupat ja pysyttelemme hajulla kaikesta uudesta. Kokeile ja vakuutu!

TALENOM APTEEKKI-TOIMIALARATKAISU ON TEHTY SINUA VARTEN.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa, että talouden ja verotuksen lisäksi meidän on tunnettava myös apteekkialan liiketoimintaa, jotta juttutuokioista olisi yrittäjällekin jotain hyötyä. Asiakaspalvelussa meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä, ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan apteekkiyritysten hallinnolliset prosessit pitää aikuisten oikeasti saada hiottua kustannustehokkaiksi. Tätä me teemme.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden asiantuntijoiden sekä parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten apteekkiyritysten tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500