fbpxTalenom auto- ja konekauppa | Talenom

Vaadi parasta palvelua!

Toimialasi osaavin, helpoin & toimivin kumppani taloushallintoon.

Järjestelmistä kaikki tehot irti.

Anna meidän kartoittaa toimialasi helpoin ja tehokkain kokonaisratkaisu juuri Sinun tarpeisiisi.

Talenomin auto- ja konekauppa -yksikkö on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi!

Erityisasiantuntijamme palvelevat sinua autokauppa-alan kinkkisimmissä kysymyksissä, esimerkiksi tuontiautojen verotuksessa tai kannattavuuteen liittyvissä asioissa.

Yhdessä kumppaneidemme kanssa tarjoamme kustannustehokasta lisäresurssia sihteeristä siirtokuskiin.

Olemme toteuttaneet satoja rajapintoja eri järjestelmiin. Tekemällä siitä rutiinia haluamme varmistaa, että halutessasi voit jatkaa nykyisen toiminnanohjausjärjestelmäsi käyttöä.

AUTOLIIKKEET

Autokaupassa fiilis on tärkeintä. Fiilistä on kuitenkin työläs pitää yllä, jos mielessä pyörivät tuontiautojen verotus, varaston sisältämä marginaalivero tai kirjanpidon yhteenvedot. Sitä paitsi kuka muistaa, miten mikäkin kiemura piti tehdä? No, ehkäpä kirjanpitäjä!

KONEKAUPAT

Vaikka sähköiset kuitit eivät tuoksu 2-tahtibensalle, konekaupan näppituntuma pitää. Traktorit tai puimurit, trimmerit tai sirkkelit, kelkat, mönkijät tai prätkät – kaikkea on nähty. Katsotaanko yhdessä, tuleeko kate konemyynnistä, varaosista vai huollosta?

KORJAAMOT

Näitä on moneksi. Huolto ja korjaus, kori ja lasi, rengas ja koneistus. Toiset ihmettelevät vakuutusyhtiölaskuja, toiset puominosturin alla norkoilevia asiakkaita. Testerin tai oikaisupenkin käytössä emme lähde neuvomaan, mutta talouden ja hallinnon asioissa tervetuloa juttusille!

AUTO- JA KONEKAUPPA -TOIMIALARATKAISU ON TEHTY SINUA VARTEN.
Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa, että talouden ja verotuksen lisäksi meidän on tunnettava myös auto- ja konekauppa-alan liiketoimintaa, jotta juttutuokioista olisi yrittäjällekin jotain hyö-
tyä. Asiakaspalvelussa meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä, ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvas- taaja, vaan auto- ja konekaupan hallinnolliset prosessit pitää aikuisten oikeasti saada hiottua kustannustehokkaiksi. Tätä me teemme.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden asiantuntijoiden sekä parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten auto- ja konekauppojen tarpeisiin.

Talenom on Suomen johtavia auto- ja konekaupan alalle suunnattujen tilitoimistopalveluiden tarjoajia, johon luottavien yrittäjien määrä kasvaa erittäin nopeasti.

”Talenomin integroitu myyntireskontra on tehostanut merkittävästi prosessejamme. Lisäksi heidän osaamisensa on erittäin vakuuttavaa. Suosittelen!”

Petri Järvi
Autotalo Järvi Oy


 

Header-kuva

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500

Yksinkertaistettu yhteydenotto