Talenom digi

Haluaisitko olla mukana kehittämässä ohjelmistoja yhdessä Suomen suurimmista tilitoimistoista?

Talenom Oyj on ketterä ja edistyksellinen tilitoimistoalan edelläkävijä. Yli neljäkymmentävuotisen historiamme aikana olemme kasvaneet pienestä perheyrityksestä merkittäväksi kotimaiseksi tilitoimistoketjuksi, joka työllistää yli 1000 henkeä Suomessa ja Ruotsissa. Digitaaliset palvelut –yksikössä Oulussa työskentelee yli 80 huippuammattilaista, tukemassa ja kehittämässä asiakkaillemme monipuolisia asiakasjärjestelmiä ja sisäisiä työkaluja taloushallinnon ammattilaisillemme.

Rennossa ja matalanhierarkian työyhteisössä meillä työskentelee kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen talouden hallinnan tulevaisuutta. Olemme hyvässä vauhdissa, mutta haluamme edelleen kiristää tahtia. Teemme töitä intohimolla ja määrätietoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

 

 

Miksi sinun kannattaa harkita meitä?

Meillä sinulla on mahdollisuus keskittyä laatuun ja tehdä hyvää jälkeä

Vahva toimialaosaaminen ja hyvää dataa

Tekemisen vapaus

Kotoisa ja hyvä työilmapiiri

Vahvat tulevaisuuden näkymät

"Me ollaan oikeestaan softatalo, vaikka meidät vielä toistaiseksi mielletään tilitoimistoksi"

Työntekijäedut

Työhyvinvointi

Mehiläisen työterveys-sopimuksemme kattaa peruspalveluiden lisäksi mm. vuosittaiset hammastarkastukset ja tapaturman sattuessa mahdolliset leikkaushoidot ja fysioterapian. Työterveyssopimuksemme takaa kokonaisvaltaista turvaa työntekijöillemme. Tarjoamme vuosittain kaksi ilmaista hierontaa, minkä lisäksi voit ostaa kohtuuhintaisia omakustanteisia käyntejä.

Etätyö ja joustava työaika

Kukonlaulun aikaan toimistolle vai aamukahvi rauhassa kotitoimistolla? Etätyömahdollisuutemme ja joustava työaika tuovat helpotusta arjen kiireisiin ja yhdessä sopimalla löydämme varmasti sinulle parhaan mahdollisen tavan tehdä töitä.

Lomahuoneistoedut

Katinkullan, Rukan, Vierumäen ja Espanjan lomahuoneistomme ovat ympärivuotisesti työntekijöidemme käytettävissä. Miltä kuulostaisi loma perheen kanssa Espanjan aurinkorannalla tai rentoutusviikonloppu Katinkullan kylpylässä?

Urapolku ja koulutukset

Järjestämme vuosittain mm. ammattiosaamistasi ylläpitäviä ja tukevia koulutuksia, erilaisia hyvinvointiluentoja ja esihenkilövalmennuksia. Työtehtäviemme kirjo on laaja ja siksipä uratarinasi voi edetä moneen eri suuntaan omien mielenkiinnonkohteittesi mukaan.

Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut

Valitse itsellesi sopiva paketti neljästä eri vaihtoehdosta ja saat ravintoa niin keholle kuin mielellekin! Meillä sinusta pidetään huolta.

Muut edut

Neuvottelemme paikkakuntakohtaisia henkilökunta-alennuksia yhteistyökumppaneidemme kanssa vuosittain. Etumme kehittyvät jatkuvasti.

Tapahtumat

Huippuluokan esiintyjät inspiroivat meitä vuosipäivillämme syksyisin ja yllätyksiä näiltä päiviltä ei puutu! Virkistäydy tiimisi kanssa teille sopivalla tavalla ja hörppää kahvit perinteisen alvipullamme kera työkavereidesi kanssa.

Rohkeus

Talenom on aina ollut outolintu tilitoimistoalalla. Olemme siitä ylpeitä. Rohkeutemme on vuosien varrella näkynyt muunmuassa uskaliaana kokeiluna. Kun toimialalla alettiin puhua prosessien digitalisoinnista, me olimme tehneet sitä jo vuosikymmeniä. Eihän siitä mitään meinannut tulla sen aikaisilla välineillä, mutta halusimme olla oppimassa. Kun ohjelmistoja ei löytynyt markkinoilta, perustimme oman ohjelmistoyksikön ja aloimme tehdä itse.

Välittäminen

Välittäminen tarkoittaa meillä sitä, että jokainen työntekijämme sitoutuu yhteiseen tavoitteeseemme. joka on vaatimattomasti: Talenom on Suomen paras työpaikka. Olemme viime vuosina pärjänneet oikein mukavasti myös Great Place to Work -tutkimuksessa. Parhaan työpaikan rakentaminen ja vaaliminen on jatkuvaa työtä ja edellyttää sitoutumista. Jokainen meistä vaikuttaa työilmapiiriin ja jokainen meistä voi tehdä vastuullisesti osansa.

Tahto

Tiedämme että rimamme on monessa asiassa korkealla. Tämä ei ole sattumaa, vaan tahdon asia. Asetamme kovia tavoitteita itsellemme, emmekä aina pääse niihin ensi yrittämällä. Niinpä yritämme uudestaan. Me luotamme sisuun ja siihen, että sitkeä yrittäminen lopulta palkitaan. Sellaisiahan myös asiakkaamme ovat. Tämä asiakkaidemme kanssa jaettu arvomaailma tekee arjesta sujuvaa. Talenom on hyvä työpaikka sellaiselle, joka arvostaa yrittämistä ja yritteliäisyyttä.

Senior software developer

Sirpa Salo

Olen Talenomilla Production systems -tiimissä Full Stack -koodarina. Meillä saa tiimissä itse valita taskit ja minulla ne painottuvat vähän enemmän backendin puolelle. Tiimissäni tehdään pitkälle automatisoitua kirjanpitojärjestelmää.

Software Developer

Valtteri Niemelä

Olen jatkuvassa kehityksessä mukana, joka tarkoittaa sitä, että teen ylläpidollisia töitä liittyen olemassa oleviin tuotteisiin.

Senior AI Developer

Tuukka Salmi

Kehittän koneoppimispohjaista ratkaisua ostolaskujen tiliöintiin kirjanpidon automatisoimiseksi. Käytännössä olen full-stack AI kehittäjänä kehittäen niin neuroverkkomallia, dataputkia, MLOpsia kuin näiden ympärillä olevaa softaakin.

Senior Software Developer

Jani Pernu

Olen full-stack devari, mutta tällä hetkellä haluan painottua fronttiin oikeastaan kokonaan. Teen webbi UI:ta uuteen kirjanpitojärjestelmään. CSS:n hinkkaaminen on just nyt parasta.:)

Great place to work

Great place to work 2020

Yksi Suomen parhaista työpaikoista

Talenomilla on mukava olla töissä, koska olemme yhdessä asettaneet tavoitteeksemme tulla parhaaksi työpaikaksi. Pohjimmiltaan kyse on valinnasta ja siihen sitoutumisesta. Kun tavoitteesta ollaan yhtä mieltä, keinot sen saavuttamiseksi kyllä keksitään.