fbpx

Talenom Franchising

Liity menestyjien joukkoon ja ryhdy Talenom franchise -yrittäjäksi. Saat suuren brändin näkyvyyden ja toimivan liiketoimintakonseptin edut yhdistettynä itsenäiseen ja paikalliseen toimintaan.

Katso Talenom franchising yrittäjien kokemuksia yrittäjyydestä

Franchiseyrittäjänä toimit Talenomin edustajana omalla toimialueellasi franchisekonseptin mukaisesti. Tällöin sinulla on brändimme mukainen kiinteä toimipaikka ja saat vahvan tuen työhösi.

Talenom on Suomen huolenpitävin ja selkokielisin tilitoimisto. Henkilökohtainen palvelu yhdistettynä automatisoituihin taloushallinnon prosesseihin antaa asiakkaillemme paremmat menestymisen mahdollisuudet.

Palvelukokonaisuutemme kuuluu alan parhaimpiin, ja koulutamme sinut sen asiantuntijaksi. Franchiseyrittäjyys edellyttää mm. että sinulla on kokemusta myynnistä ja taloushallinnon osaamista.

Talenom yrittäjänä keskityt uusien asiakkaiden hankintaan ja olemassa olevien laadukkaaseen asiakaspalveluun. Talenom tuottaa asiakkaillesi kirjanpito-, palkanlaskenta- sekä osto- ja myyntilaskutuspalvelut keskitetysti.

Sinulla on hyvät mahdollisuudet menestyä taloudellisesti – sen mukaan, miten tehokkaasti itse haluat toimia. Työ on itsenäistä, ja voit hyödyntää siinä omaa osaamistasi. Työsi ydintä on taloushallinnon palveluiden myynti. Tarjoat menestymisen mahdollisuuksia alueesi yrityksille. Tämä merkitsee kokonaisvaltaista huolenpitoa nykyisistä asiakkaista. Lisäksi tehtäväsi on hankkia Talenomille uusia asiakkaita omalta toimialueeltasi.

Sinulla on vastuu omasta yritystoiminnastasi, sen tuloksesta ja kaikesta toiminnasta. Huolehdit myös paikallisesta näkyvyydestä Talenomin kanssa tehtyjen suunnitelmien mukaisesti.

Toimintahistoriamme yltää yli 40 vuoden päähän. Tänä aikana on kehitetty Talenom konsepti, joka on laajalti tunnettu ja arvostettu – selkeä ja huolehtiva palvelukokonaisuus. Tästä pääset Talenom yrittäjänä hyötymään paikallisesti heti ensimmäisestä yrittäjäpäivästä alkaen.

Haluaisitko luoda uraa itsenäisesti – kasvaa ja kehittyä työsi mukana? Talenom yrittäjänä sinulla on tähän hyvät mahdollisuudet ja alan edelläkävijän vahva tuki.

Talenom huolehtii yrittäjien osaamisesta, jotta menestymisesi olisi mahdollista. Saat meiltä perehdytyksen ja koulutusta tehtäviisi, alan selkeimmän ja huolehtivimman palvelukokonaisuuden myytäväksi ja jatkuvan asiantuntijatuen.

>

Etsimme Talenom-yrittäjiä ympäri Suomen!

Ota yhteyttä ja kerro minne haluaisit perustaa toimipisteen!

Lähetä viesti tai soita

Jouni Härkönen

Jouni Härkönen

Jouni.Harkonen@talenom.fi

Puh. 0207 525 466