fbpx

KIRJANPITÄJÄ, JOKA YMMÄRTÄÄ MYÖS YRITYKSESI LIIKETOIMINTAA? TALOUSJÄRJESTELMÄ, JOKA KESKUSTELEE SINUN JÄRJESTELMÄSI KANSSA? PALVELU, JOKA SOPII JUURI SINULLE KUIN NENÄ PÄÄHÄN?

Sairaala- ja lääkäripalvelut

Kaikkien pallojen pitäminen ilmassa yhtä aikaa on usein haastavaa. Paineistetussa tilanteessa, jossa työvuoroihin tulee yllättäviä muutoksia ja päivystyksessä on ruuhkaa, järjestelmien vain pitää toimia ja kaikkien osaamiseen on voitava luottaa. Myös talouspuolella.

Terapiapalvelut

Ajanvaraus ja sairauskertomukset. Hoitosuunnitelmat ja toimintakykyarviot. Kanta ja Kela. SOSTES ja TPTES. Suorakorvaus ja ammatinharjoittajien palkkiot. Kaikki nämä on ymmärrettävä, jotta pystymme palvelemaan sinua parhaalla tavalla. Ja sen me teemme!

Kotihoitopalvelut

Kotihoidossa, kun ollaan asiakkaan reviirillä, pitää olla hienotunteinen mutta tehokas. Ei mikään helppo yhtälö. Työn hallintaa helpottavat mobiilit työmääräimet, ajoneuvojen seuranta kartalla ja automaattinen laskutus. Ei sittenkään niin kovin vaikeaa, kun vähän perehtyy!

Päivä-, hoiva- ja perhekodit

Arvokasta työtä. Niin arvokasta, että siihen pitää pystyä käyttämään kaikki liikenevät tunnit. Sen vuoksi rutiinit kannattaa automatisoida ja raportointi tehdä läpinäkyväksi. Mitäpä sanoisit esimerkiksi siitä, että sinulla olisi joka hetki tiedossasi kannattavuus hoito- tai asukaspaikoittain?

TALENOM HOIVA-TOIMIALARATKAISU ON TEHTY SINUA VARTEN.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa, että talouden ja verotuksen lisäksi meidän on tunnettava myös hoiva-alan liiketoimintaa, jotta juttutuokioista olisi yrittäjällekin jotain hyötyä. Asiakaspalvelussa meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä, ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan hoivayritysten hallinnolliset prosessit pitää aikuisten oikeasti saada hiottua kustannustehokkaiksi. Tätä me teemme.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden asiantuntijoiden sekä parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten hoivayritysten tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500