>
Uutiset
12.04.2018

Talenom julkaisee tilitoimistoasiakkailleen uuden laskurahoituspalvelun

Talenom julkaisee yhteistyössä AREXin kanssa uuden laskurahoituspalvelun tilitoimistoasiakkailleen. Palvelun tarkoitus on auttaa yrittäjää kassanhallinnassa poikkeuksellisen edullisesti ja helposti. Järjestelmätason integraatio tuo palvelun osaksi yritysasiakkaiden taloushallinnon arkea. 

Yhteistyön myötä Talenomin asiakas voi halutessaan myydä myyntilaskunsa suoraan taloushallintojärjestelmästään, missä työkalu on yhden napinpainalluksen päässä aina saatavilla. Rahat siirretään yrittäjän tilille laskun myyntiä seuraavana arkipäivänä.

Yhteistyön rakentamisesta vastannut Talenomin varatoimitusjohtaja Otto Huhtala odottaa uudelta palvelulta paljon: ”Laskurahoitus on ollut jo tovin kaivattu lisä palvelurepertuaariamme. Yhteistyökumppanimme AREXin poikkeuksellinen liiketoimintamalli mahdollistaa vihdoin yhteistyön aloittamisen tällä saralla. Vastaanotto asiakaskunnassa on jo nyt osoittautunut toivotunlaiseksi. Konsepti on yrittäjälle poikkeuksellisen helppokäyttöinen ja kustannustehokas, mikä antaa asiakkaallemme paremmat eväät kassan tasapainottamiseen.”

”Olemme Talenomin kanssa yhteistyössä luoneet aivan uudenlaisen rahoituspalvelun, jossa sekä laskujen myynti että kirjanpitopitokäsittely hoituvat automaattisesti. Usein pitkiä maksuaikoja vaativat suuryritykset, joilla on hyvä luottoluokitus. Siksi Talenomin laskurahoituspalvelussa rahoituksen hinta perustuukin laskutettavan luottoluokkaan. Tämän puolestaan auttaa pk-yrittäjää saamaan laskuistaan parhaan mahdollisen hinnan ja vielä siten, että luottoriski siirtyy yritykseltä pois”, sanoo AREXin kaupallinen johtaja ja perustajajäsen Perttu Jalkanen.

Lue lisää laskurahoituspalvelusta ja avaa esite TÄSTÄ.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous