fbpxTalenom kauppa | Talenom

Vaadi parasta palvelua!

Toimialasi osaavin, helpoin & toimivin kumppani taloushallintoon.

Kokonaisratkaisulla parhaat tehot.

Yhdistämällä huippuosaamisen ja huipputason sähköiset välineet haluamme tuottaa sinulle epätavallisen kattavaa palvelua.

Taloushallinnon asiantuntijat

Talenom Kauppa -toimialayksikkö on perustettu sinua varten. Uskallamme sanoa, että ymmärrämme kaupan alan kiemurat ja puhumme kanssasi samaa kieltä. Anna meidän hoitaa paperihommat puolestasi!

Asiantuntijapalvelut

Meille on tärkeää, että pystymme vastaamaan tarpeisiisi kokonaisvaltaisesti. Meille talouden tulkinta ja analysointi sekä kaupan alan talous-, laki- ja verokysymykset ovat alue, jossa haluamme olla valtakunnan ehdotonta huippua!

Sähköiset palvelut

Mikään ei enää estä lomareissuasi: Laskujen hyväksyntä, matkalaskut, korttikuitit ja palkkatiedot – kaikki voit hoitaa tietokoneen lisäksi puhelimellasi. Ja tietysti näet juuri teidän toimintaanne mietityt raporttisi aina sovittuna päivänä!

Järjestelmät

Me vastaamme Suomen parhaasta talousjärjestelmästä, joka integroituu Suomen parhaisiin kaupan alan järjestelmiin. Näin saat fiksun, juuri sinulle sopivan ratkaisun. Massiivisen kokemuksemme avulla autamme sinua mielellämme!

MAAHANTUONTI JA TUKKUKAUPPA

Oletko selvillä, sisältävätkö ulkomaanostosi takaisin haettavaa arvonlisäveroa? Tuskailetko intrastat-ilmoitusten kanssa? Tiedätkö, mitkä asiakkaasi ovat kannattavimpia? Jos olet Talenom Kaupan asiakas, nou hätä – meillä jeesataan näissäkin!

KIVIJALKAKAUPPA

Nykypäivänä kassamyynnit, varaston arvon sekä palkkatiedot saa jo usein kirjanpitoon sähköisesti ja automaattisesti. Rutiinia järkevämpää onkin keskustella vaikkapa siitä, paljonko tarvitaan asiakkaita, että nykyisellä myyntikatetasolla sieraimet ovat pinnalla.

VERKKOKAUPPA

Verkkokaupassa on omat vinkeensä. Mutta kun työkaluna on järjestelmä, jossa varastonhallinta pysyy myynnin perässä, asiakas- analytiikka tukee johtamista ja taloushallinnon asiantuntijan ei tarvitse kysellä raporttien perään, homma sujuu. Jos se on tärkeää sinulle, on se sitä myös meille!

ERIKOISKAUPPA

Voiko kameravalvontaan kytkeä asiakaslaskentaa? Voidaanko asiakas tunnistaa sähköisesti ovelta? Voiko palvelutapahtumien tehokkuutta kontrolloida? Päästäänkö paperisista maksupäätekuiteista vielä joskus eroon? Ollaan jännän äärellä – yhdessä!

TALENOM KAUPPA -TOIMIALARATKAISU ON TEHTY SINUA VARTEN!

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa kauppiaat kaipaavat: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa kaupan alan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös niiden toimintaa, jotta juttutuokioista olisi johdollekin jotain hyötyä. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan kaupan alan yritysten hallinnolliset prosessit pitää aikuisten oikeasti saada hiottua kustannustehokkaiksi.


Papereista ei kukaan tykkää, elleivät ne ole seteleitä. Sen vuoksi meillä on Talenom Kauppa -toimialaratkaisu. Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten kaupan alan yritysten tarpeisiin.
 

”Talenomilaisilla on selvästi halu palvella ja kehittää palvelua koko ajan paremmaksi. Heille siirtyminen on todella helpottanut elämäämme!”
 

Henri Vuorinen
INNO-Optiikka Oy


 

Header-kuva

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500

Yksinkertaistettu yhteydenotto