fbpx

KIRJANPITÄJÄ, JOKA YMMÄRTÄÄ MYÖS YRITYKSESI LIIKETOIMINTAA? TALOUSJÄRJESTELMÄ, JOKA KESKUSTELEE SINUN JÄRJESTELMÄSI KANSSA? PALVELU, JOKA SOPII JUURI SINULLE KUIN NENÄ PÄÄHÄN?

Tavaraliikenne

Runkoliikenne tai jakorahti. Tienhoito tai erikoiskuljetukset. Neste, puu, eläimet, elintarvikkeet, kappaletavara, betoni. Mitä ikinä kuljetatkin, me autamme yritystäsi kehittämään tekemistä ja parantamaan tulosta – kumppaneinamme Suomen parhaat järjestelmät!

Bussi- ja taksiliikenne

Sinä haluat auttaa ihmisiä kulkemaan, me haluamme helpottaa tehtävääsi. Me tiedämme, missä tilausajo muuttuu matkatoimistopalveluksi, missä paikannuksesta on hyötyä ja milloin tarvitaan työvuoronsuunnittelua. Aja hiljaa, isi – ja jos et aja, järjestelmämme tietää senkin!

Maansiirto

Mitäpä, jos keikat voisi välittää kuskille puhelimeen? Mitäpä, jos hän voisi syöttää siihen myös tonnit ja kuitata toimitetuksi? Mitäpä, jos lasku lähtisi automaattisesti asiakkaallesi heti kun haluat? Puuttuisi vain, että järjestelmästä näkisi koneen hyötykäyttöasteen – ja sekin onnistuu!

KTK-ketjut

Palvelu, jossa kaikkien KTK-autoilijoiden ajot ohjataan saman järjestelmän kautta, jossa varastonhallinta ja laskutus toimii ja jossa jokaisen autoilijankin taloushallinto hoidetaan näppärästi ja rautaisella ammattitaidolla – lieneekö sellaista olemassakaan? Varmasti! Myös ketjuraportointi onnistuu!

TALENOM KULJETUS-TOIMIALARATKAISU ON TEHTY SINUA VARTEN.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa, että talouden ja verotuksen lisäksi meidän on tunnettava myös kuljetusalan liiketoimintaa, jotta juttutuokioista olisi yrittäjällekin jotain hyötyä. Asiakaspalvelussa meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä, ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan kuljetusyrityksen hallinnolliset prosessit pitää aikuisten oikeasti saada hiottua kustannustehokkaiksi. Tätä me teemme.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden asiantuntijoiden sekä parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten kuljetusyritysten tarpeisiin.

Talenom on Suomen johtavia auto- ja konekaupan alalle suunnattujen tilitoimistopalveluiden tarjoajia, johon luottavien yrittäjien määrä kasvaa erittäin nopeasti.

”Kyllähän yrittäjä saa paljon paremman avun, kun on kirjanpitäjä, joka ymmärtää toimialaa ja pystyy keskustelemaan samalla kielellä tärkeistä asioista.”

Jarmo Kankaanpää
Kuljetus Jarmo Kankaanpää Oy

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500