fbpxTalenom maahantuonti ja tukkukauppa | Talenom

KIRJANPITÄJÄ, JOKA YMMÄRTÄÄ MYÖS YRITYKSESI LIIKETOIMINTAA?
TALOUSJÄRJESTELMÄ, JOKA KESKUSTELEE SINUN JÄRJESTELMÄSI KANSSA?
PALVELU, JOKA SOPII JUURI SINULLE KUIN NENÄ PÄÄHÄN?

Maahantuonti ja tukkukauppa
Ostoja eri valuutoissa? Varastontia eri paikoissa? Myyntitilausten käsittelyä, rahtikirjojen tulostamista, verkkokauppaa? Kaikki tämä ja lisäksi koko taloushallinto voidaan hoitaa yhdessä ainoassa järjestelmässä BI-raportointeineen kaikkineen. Parempaa saa hakea!

TALENOM MAAHANTUONTI JA TUKKUKAUPPA -TOIMIALARATKAISU ON TEHTY SINUA VARTEN.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.
 
Ammattitaito tarkoittaa, että talouden ja verotuksen lisäksi meidän on tunnettava myös maahantuonti- ja tukkukauppaliiketoimintaa, jotta juttutuokioista olisi yrittäjällekin jotain hyötyä. Asiakaspalvelussa meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä, ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan maahantuonti- ja tukkuliikkeiden hallinnolliset prosessit pitää aikuisten oikeasti saada hiottua kustannustehokkaiksi. Tätä me teemme.
 
Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden asiantuntijoiden sekä parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten maahantuonti- ja tukkuyritysten tarpeisiin.


 

Header-kuva

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500

Yksinkertaistettu yhteydenotto