Uudistettu Talenom mobiilisovellus

Talenom mobiilisovellus on helppokäyttöinen ja kustannustehokas mobiilisovellus Talenomin asiakkaille.

Talenom mobiilisovellus

 

Talenom mobiilisovellus on helppokäyttöinen ja kustannustehokas mobiilisovellus Talenomin asiakkaille kirjanpitoaineiston toimittamiseen, matkalaskujen tekemiseen, myyntilaskujen käsittelyyn ja ostolaskujen hyväksyntään ja luomiseen.

 

Aineiston toimitus

Toimita mitä tahansa kirjanpitoaineistoa Talenomille. Luottokorttikuitit, verkkokauppaostokset, itse maksetut parkkimaksut, kauppakirjat jne.: ota vain kuva puhelimen kameralla tai lataa dokumentti muistista, syötä tarvittava lisätieto ja lähetä. Lisää tarvittaessa aineistoon liittyvä kulun tyyppi ja seurantakohdetiedot. Helppoa ja nopeaa!

 

Matkalaskut

Talenom- app on markkinoiden helppokäyttöinen ja edullinen tapa sekä kotimaan että ulkomaan matkalaskujen tekemiseen. Sovellus toimii matkatietojen tallennuspaikkana ja ajopäiväkirjana työntekijöille: syötä matkan tarkoitus sekä aika- ja reittitiedot, niin sovellus laskee maksettavat matkakorvaukset. Käyttäjä voi muodostaa matkasta matkalaskun välittömästi.

 

Maksut

Talenom -app tekee laskujen maksamisesta helppoa ja vaivatonta. Hyväksyt saapuneet laskut ajasta ja paikasta riippumatta. Me hoidamme kaiken muun eli laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen. Ota kuva laskusta ja tarkista tiedot, me hoidamme maksamiseen liittyvä toiminnot. Helppoa, varmaa ja kustannustehokasta, kuten digitaalisen taloudenhallinnan kuuluukin olla.

 

Myyntilaskutus

Voit helposti luoda, muokata, tarkastella ja lähettää myyntilaskuja suoraan mobiilista. Teet helposti sähköposti-, paperi- ja verkkolaskuja ajasta ja paikasta riippumatta.

 

 

Lataa täältä

 

ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Talenom mobiilisovellus

"*" näyttää pakolliset kentät