Talenom Rahoituspalvelut: Yrityslainaa helposti markkinahinnalla

Uutiset /
24.04.2019

KOKEMUKSIA

Jo reilu vuoden ajan olemme tarjonneet osana laajaa palveluvalikoimaamme Talenom Rahoituspalveluita, etunenässä Laskurahoituspalvelua. Yritysten rahoitustarpeet ovat moninaiset ja olemme huomanneet että helpoille, edullisille ja joustaville rahoitusratkaisuille on kova tarve ja kysyntä. Laskurahoituspalvelullamme olemme kyenneet täyttämään useiden Myyntilaskutuspalvelua käyttävän asiakkaamme rahoitustarpeita ja tutkitusti palveluun on oltu erittäin tyytyväisiä (4,5 asteikolla 1-5).

Olemme pilotoineet Erämaksupalvelua osana Talenom Laskujen maksu -palvelua. Tavoittelemme palvelua, jossa asiakkaamme voi hyväksyä ja maksaa saapuneen ostolaskun Laskujen maksu -palvelussa valitsemissaan maksuerissä. Palvelu on suunnattu kaikille asiakkaillemme ja laskuja voi maksaa joustavasti erämaksuna tai normaalisti tililtä eräpäivänä. Pilotin kokemukset ovat osoittaneet että helposti saataville ja joustaville kassanhallintatyökaluille on suuri tarve.

JUST ON TIME

Edellä kuvatut rahoitusratkaisut ilmentävät, aika kunnianhimoistakin, tavoitetta tuottaa asiakkaillemme ratkaisuja rahoitustarpeisiin juuri oikeaan aikaan ja tilanteeseen. Tarve pitää pystyä täyttämään osana normaalia taloushallinnon rutiinien hoitoa, kuten myyntilaskuja tehdessä tai ostolaskua hyväksyttäessä.

Uusimpana ratkaisuna julkaisemme asiakkaillemme Yrityslaina -palvelun.

HAE LAINAA

Tarjoamme jatkossa suoraan Talenom Onlinen kautta yrityslainaa joustavasti pienille ja keskisuurille yrityksille. Olipa kyse käyttöpääoman tai investointien tarpeesta, lainaa pääsee hakemaan nopeasti ilman turhia jonotteluita. Yrityslainaa voi hakea jopa miljoonaan euroon asti kiinteällä (alk. 6%) vuosikorolla. Takaisinmaksun voi suorittaa joko kuukausilyhenteisenä tai kertasuorituksena.

Usein yrityslainan hakeminen ja päätöksen saaminen kestää useita viikkoja. Kokemuksen mukaan, tarpeen ilmaantuessa, ratkaisu tulisi olla kuitenkin nopeasti saatavilla. Tavoittelemme palvelullamme kokemusta, jossa yrityslainan hakeminen on sujuvaa ja ohjattua, päätös tulee nopeasti jopa saman päivän aikana ja ratkaisu on yrityksen tarpeet täyttävä. Henkilökohtainen rahoitusasiantuntija on käytettävissä alusta alkaen. Ratkaisu joustaa yrityksen ja hakijan tilanteen mukaan ja rahoitusta voi saada jopa ilman reaalivakuuksia. Hinnoittelu on palvelussamme läpinäkyvä.

Yrityslainan hakemuksen voi täyttää https://online.talenom.fi/#lainaa . Rahoituspäätöksen jälkeen voi rauhassa miettiä, täyttääkö se yrityksen tarpeet. Hakeminen ei sido lainan nostamiseen.

Palvelun tarjoaa suomalainen Fellow Finance Oyj, joka on Pohjoismaiden suurin joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Fellow Finance Oyj:llä on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa ja yhtiö on listattu Nasdaq North Finland -markkinapaikalle.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä

"*" näyttää pakolliset kentät