Vaadi parasta palvelua!

Toimialasi osaavin, helpoin & toimivin kumppani taloushallintoon.

Järjestelmistä kaikki tehot irti.

Anna meidän kartoittaa toimialasi helpoin ja tehokkain kokonaisratkaisu juuri Sinun tarpeisiisi.

Talenomin ravintolayksikkö on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi!

Erityisasiantuntijamme palvelevat sinua ravintola-alan kinkkisimmissä kysymyksissä, esimerkiksi henkilöstöresurssien optimoinnissa, ravintolan palveluprosessien analysoinnissa, sparraamisessa ja konkreettisessa kehittämisessä.

Yhdessä kumppaneidemme kanssa tarjoamme kustannustehokasta lisäresurssia talousassistentista tarjoilijaan.

Olemme toteuttaneet satoja rajapintoja eri järjestelmiin, ja tekemällä siitä rutiinia haluamme varmistaa, että halutessasi voit jatkaa nykyisen toiminnanohjausjärjestelmäsi käyttöä.

LOUNASRAVINTOLAT

Me tiedämme, miten lounaan esillepano vaikuttaa menekkiin, mistä ruoan kate syntyy ja mitä on hävikin kanssa painiminen. Kuten sinäkin. Tiedämme myös jotain ravintolapuolen taloudesta, verotuksesta ja järjestelmistä, ja auttaminen on ilomme. Mitäpä jos kokeilisit?

À LA CARTE - RAVINTOLAT

Annoksen tekeminen on kellosepäntarkkaa työtä. Se on sinun vahvuutesi. Kaiken muun pitää taipua sen ympärille, kuten pöytävaraukset, oikea lasku oikealle asiakkaalle ja oikeat ihmiset työvuoroissa oikeaan aikaan. Se on meidän vahvuutemme. Sitä paitsi rakastamme hyvää ruokaa!

PIKARUOKARAVINTOLAT

Oletko koskaan laskenut, paljonko saat voittoa per istumapaikka? Tiedätkö, montako asiakasta pitää käydä päivässä, jotta sieraimet pysyvät pinnalla? Tiedätkö, mikä on kannattavin annos? Me käytämme aikaamme siihen, että mietimme näitä sinun puolestasi, jotta pärjäisit vielä paremmin.

ANNISKELURAVINTOLAT

Jokaisessa itseään kunnioittavassa anniskeluravintolassa esimiehen tehtävä on seurata työvuoroja ruutuvihkosta, istua tuntikaupalla verkkopankissa ja tapella kuittien kanssa. Vai onko? Rohkenemme olla eri mieltä. Monta asiaa voi yökerhossakin tehdä nykyään helposti!

TALENOM RAVINTOLA - TOIMIALARATKAISU ON TEHTY SINUA VARTEN
Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa, että talouden ja verotuksen lisäksi meidän on tunnettava myös ravintola-alan liiketoimintaa, jotta juttutuokioista olisi yrittäjällekin jotain hyö- tyä. Asiakaspalvelussa meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä, ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan ravintolayritysten hallinnolliset prosessit pitää aikuisten oikeasti saada hiottua kustannustehokkaiksi. Tätä me teemme.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden asiantuntijoiden sekä parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten ravintolayritysten tarpeisiin.

”Talenomin toimiva kustannuspaikkaseuranta mahdollistaa tehokkaasti ja vaivattomasti usean kahvilan talouden hallinnan arjessa.”

Olli Pelkonen
Aitoleipä Oy


 

Header-kuva

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500

Yksinkertaistettu yhteydenotto