fbpx
>
Uutiset
19.02.2015

Talenom tuo tilitoimistoalalle franchising-ketjun

Tilitoimisto Talenom jatkaa laajentumistaan Suomessa perustamalla valtakunnallisen franchising –ketjun. Tämän seurauksena Talenomin palvelut levittäytyvät vahvasti eri puolille Suomea, myös pienemmille kaupunkialueille. Ensimmäiset, yrittäjävetoiset, toimipisteet on tarkoitus avata jo kevään 2015 aikana.

Talenom Oy:n toimitusjohtaja Harri Tahkola pitää uutta avausta merkittävänä suomalaisten pk-yritysten kannalta: ”Pääsemme franchising toiminnan avulla lähemmäksi kaikkia yrityksiä. Tuomme nyt entistäkin useamman yrityksen saataville Talenomin palvelukonseptin, jossa yhdistyy henkilökohtainen palvelu automatisoituihin taloushallinnon prosesseihin. Samalla tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden yrittämisestä kiinnostuneille taloushallinnon ammattilaisille.”

”Pystymme tarjoamaan franchising-yrittäjälle yhden tilitoimistoalan parhaista konsepteista, joka on testattu menestyksekkäästi useiden vuosien ajan. Lisäksi tarjoamme paikalliselle yrittäjälle valtakunnallisen näkyvyyden ja vahvan tuen”, lupaa puolestaan franchising liiketoiminnasta Talenomilla vastaava johtaja Timo Hintsala.

”Olennaista on myös se, että pk-yritykset saavat täyden Talenomin palvelutarjonnan käyttöönsä myös franchising-yrittäjän asiakkaana”, hän jatkaa ja uskoo Talenomin uuden palvelumallin muokkaavan koko tilitoimistoalaa.

Lisätietoa antaa:

Toimitusjohtaja Harri Tahkola              p. 0207 525 264

Johtaja Timo Hintsala                            p. 0207 525 279