fbpx

KIRJANPITÄJÄ, JOKA YMMÄRTÄÄ MYÖS SINUN YHDISTYKSESI TOIMINTAA? TALOUSJÄRJESTELMÄ, JOKA KESKUSTELEE SINUN JÄRJESTELMÄSI KANSSA? PALVELU, JOKA SOPII JUURI SINULLE KUIN NENÄ PÄÄHÄN?

Yhdistykset

Yleishyödyllisyys ja verollisuus, varainhankinta ja varsinainen toiminta. Jäsenmaksulaskutus ja tapahtumiin ilmoittautuminen, kehityshankkeet ja rahoittajalle raportointi. Tarpeet ovat moninaiset, mutta niin on osaaminenkin!

Säätiöt

Yksinkertaisimmassakin säätiössä on omat kiemuransa, kun halutaan kaiken menevän kirjaimen mukaan. Fiksuimmillaan säätiön taloushallinto on rakennettu niin, että koko systeemi on täysin läpinäkyvä ja ohjaa hallituksen työskentelyä.

TALENOM YHDISTYS JA SÄÄTIÖ -TOIMIALARATKAISU ON TEHTY SINUA VARTEN.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yhdistyksissä ja säätiöissä kaivataan: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa, että talouden ja verotuksen lisäksi meidän on tunnettava myös yhdistys- ja säätiötoimintaa, jotta juttutuokioista olisi yhdistyksen tai säätiön näkökulmasta jotain hyötyä. Asiakaspalvelussa meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä, ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan yhdistysten ja säätiöiden hallinnolliset prosessit pitää aikuisten oikeasti saada hiottua kustannustehokkaiksi. Tätä me teemme.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden asiantuntijoiden sekä parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten yhdistysten ja säätiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500