fbpxTalenom yhteistyöhön Palkkaus.fi:n kanssa - pienyritysten palkanmaksu onnistuu jatkossa ennennäkemättömän kustannustehokkaasti ja helposti | Talenom

Talenom yhteistyöhön Palkkaus.fi:n kanssa - pienyritysten palkanmaksu onnistuu jatkossa ennennäkemättömän kustannustehokkaasti ja helposti

Uutiset


Talenom lanseeraa pienasiakkailleen yhdessä Palkkaus.fi:n kanssa uuden palvelun, jonka myötä yrittäjä voi itse omatoimisesti hoitaa työntekijöidensä palkat. Palvelussa onnistuu kaikki tarvittavat toimenpiteet palkan laskennasta aina tarvittaviin ilmoituksiin ja pankkisuorituksiin asti. Palkkaa voi maksaa TyEL-, MyEL- tai YEL-palkkana sekä myös työkorvauksena. Myös kulukorvaukset, luontoisedut ja vähennykset on helppo merkitä laskelmiin.

Palvelussa lasketut palkat tulevat maksuun Talenomin Laskujen maksu -palveluun kätevästi yhdellä maksulla, joka sisältää myös sivukulut. Palkkaus.fi tilittää automaattisesti ennakonpidätyksen, työnantajan sava-maksun ja TyEL-maksut. Palkan erät menevät myös automaattisesti yrityksen kirjanpitoon. Kaikista palvelussa maksetuista palkoista ja kuluista tehdään automaattisesti myös tulorekisteri-ilmoitukset. Työntekijälle tilitetään nettopalkka automaattisesti ja hän saa sähköpostilla tiedon palkkalaskelmasta. Työntekijä voi noutaa palkkalaskelman itse verkkopankkitunnuksillaan. 

”Saamme uuden palvelun myötä palveluvalikoimaamme kaivattua joustoa ennen kaikkea pienten asiakkaiden tarpeisiin. Pienyrityksissä on jo pitkään ollut tunnistettu tarve entistä kustannustehokkaammalle ratkaisulle, jossa asiakas voisi toimia täyden palvelun sijasta omatoimisesti. Palkkaus.fi tuo tähän poikkeuksellisen intuitiivisen ja helppokäyttöisen alustan”, toteaa Talenomin varatoimitusjohtaja Otto-Pekka Huhtala.

”Haluamme tehdä yrittäjän ja pienyrityksen taloushallinnosta mahdollisimman helppoa. Yrittäjän pitää saada keskittyä liiketoimintaan eikä byrokratiaan”, sanoo Palkkaus.fi:n toimitusjohtaja Jukka Kiiskinen

Palvelun käyttö maksaa Talenomin asiakkaille 15 euroa palkanmaksua kohti (ALV 0%). Palvelumaksu sisältää koko palvelun palkanlaskennasta kirjanpitoon. 

Tutustu tuotteeseen TÄSTÄ.

Lisätietoja:
Otto-Pekka Huhtala, Talenom Oyj, otto-pekka.huhtala@talenom.com, 040 703 8554
Jukka Kiiskinen, Palkkaus.fi, jukka.kiiskinen@palkkaus.fi, 050 571 7551

Palkkaus.fi
Palkkaus.fi on palkanmaksupalvelu yrityksille, tilitoimistoille ja kotitalouksille. Palvelua tuottaa Suomen palkanlaskenta Oy, jonka Palkkaus.fi-tuoteperhe ja Salaxy-palkanmaksualusta tarjoavat verkkopalveluille avoimien rajapintojen kautta kaikki palkanmaksuun liittyvät palvelut sekä maksuliikenteen. Palkkaus.fi:n asiakkaita ovat lukuisat taloushallinnon toimijat tilitoimistoista verkkopankkeihin.

 

Header-kuva

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500

Yksinkertaistettu yhteydenotto