Rekrytointi

Talenom on ketterä ja edistyksellinen taloushallinnon palvelutalo sekä yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Mikä on salaisuutemme? Talenomilaiset ovat oman alansa ammattilaisia, tekijöistä parhaimpia. Meidät tunnetaan aktiivisesta otteestamme sekä ainutlaatuisesta  palveluvalikoimastamme. Meillä on myös maan parhaimmat asiakkaat, joille voimme tarjota markkinoiden edistyksellisimpiä taloushallinnon ratkaisuja.

Työntekijät ovat meidän tärkein voimavaramme ja yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on työntekijöiden hyvinvointi. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintatapojamme saavuttaaksemme luottamuksen, ylpeyden ja yhteishengen työntekijöiden keskuudessa. Meille on myös myönnetty Great Place to Work –sertifikaatti osoituksena hyvästä työpaikasta ja suomalaisen työelämän suunnannäyttämisestä.
Talenom great place to work

Meistä

Talenomilla meitä on jo yli 500 eri alojen ammattilaista. Yksiköissämme työskentelee mm. asiakas- ja myyntipäälliköitä, kirjanpitäjiä, palkanlaskijoita, lakimiehiä, vero-asiantuntijoita, ohjelmistosuunnittelijoita, tuotepäälliköitä sekä sovellusasiantuntijoita.

Olemme asiakaspalvelun ammattilaisia, arvostamme omaa sekä toistemme työtä ja meitä yhdistää vahva halu olla mukana kehittämässä Talenomia taloushallintoalan johtajana.

 

Tehokkaan tekemisen vastapainoksi meillä osataan myös nauttia hetken helmistä, kuten esimerkiksi koko toimiston väen yhteisistä aamu- ja iltapäiväkahveista unohtamatta kuukauden makeinta kohokohtaa: alv-pullapäivää.

 

Talenom tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn yhdessä huippujen työkavereiden kanssa! Meillä on tutkitusti hyvä tekemisen meininki: 95 % henkilöstöstämme on sitä mieltä, että meillä on ystävällinen ilmapiiri. Viikko- infoissa palkitsemme arjen sankarit ja pyrimme muutoinkin huomioimaan toistemme onnistumiset.

 

Mikä parasta, työllämme on tärkeä merkitys suomalaisen yrittäjyyden palvelijana. Tästä olemme erittäin ylpeitä!

Lue lisää

Taloushallintoalasta

Tilitoimistoala on aikanaan syntynyt hoitamaan yrittäjien puolesta byrokratiaa ja asioita lähinnä verottajan suuntaan. Näistä ajoista moni asia on muuttunut.

 

Lakisääteinen kirjanpito on edelleen tärkeä ja olennainen osa tilitoimistojen palvelutarjontaa, mutta nykyisin yrittäjät haluavat ennen kaikkea reaaliaikaista tietoa siitä, miten yrityksellä todellisuudessa menee, varmuutta yrityksensä asioiden hyvästä hoidosta sekä helppoutta rutiinien hoitoon sähköisten palvelujen myötä. Yrittäjille tilitoimisto on luotettava kumppani, jonka kanssa jaetaan ja käydään läpi yrityksen elinkaaren aikana vaihtuvia tilanteita.

 

Taloushallintoala on siis murroksen ja lukuisien mahdollisuuksien edessä. Ennen kaikki asiat hoidettiin paperilla. Tänä päivänä yli 92% kaikesta Talenomille tulevasta tositeaineistosta toimitetaan sähköisesti ja kaikki asiakkaat käyttävät Talenom Onlinea. Tämä on vaikuttanut ja vaikuttaa aivan olennaisesti kirjanpitäjien, palkanlaskijoiden, reskontran hoitajien ja asiakaspäälliköiden työhön. Digitaalisuuden myötä rutiinit ovat automatisoituneet ja automatisoituvat edelleen. Roolit muuttuvat yhä enemmän asiantuntijuutta ja asiakaspalvelua vaativiin tehtäviin. Työssä käytetään sujuvasti kaikkia viimeisimpiä viestintävälineitä puheluista ja videopuheluista chat-palveluihin.

 

Elämme tilitoimistoalan murrosvuosia – tule mukaan erittäin mielenkiintoiseen ja antoisaan toimintaympäristöön!

Lue lisää

Tarjoamme

Laajennettu
työterveyshuolto

Lounasetu

Etätyö-
mahdollisuus

Joustava
työaika

Liikuntaraha

Hyvinvointi-
palvelut

Runsas
koulutustarjonta

Talenom
urapolku

Tutkitusti
tyytyväiset asiakkaat

Lomahuoneisto-
edut

Talenom on innostava ja moderni työpaikka, jossa toimintaa kehitetään koko ajan. Joustavat työajat, mahtavat työyhteisö sekä kunnioittava terve ilmapiiri tekevät päivistä miellyttäviä!

- Mari Säkkinen, taloushallinnon koordinaattori

Header-kuva

Eikö sopivaa paikkaa löytynyt?

Täytä avoin hakemus

Oppilaitosyhteistyö

Oppilaitokset ovat meille tärkeitä yhteistyökumppaneita. Yleisimmät yhteistyömuodot ovat harjoittelut ja opinnäytetyöt, mutta olemme avoimia ja rohkeita kokeilemaan myös uusia juttuja!  Vierailemme säännöllisesti oppilaitoksissa luennoimassa taloushallintoon liittyvistä aiheista, ja otamme myös mielellämme opiskelijaryhmiä yritysvierailulle.

Harjoittelu tai lopputyön tekeminen ovat luontevia tapoja tutustua Talenomiin. Järjestämme useita kertoja vuodessa harjoitteluohjelmia, jolloin meillä aloittaa samanaikaisesti useampia harjoittelijoita kirjanpidon tai palkanlaskennan tehtävissä. Yhteisen ja perusteellisen alkujakson jälkeen opiskelijat siirtyvät tiimeihin suorittamaan harjoittelujaksonsa loppuun oppilaitoksen edellyttämässä laajuudessa. Moni harjoittelija jää meille ilta- ja viikonlopputöihin, kesätöihin ja myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen. Jätä siis ihmeessä hakemuksesi viereisestä linkistä!

 

Toteutimme keväällä 2016 yhteistyössä opintojakson Oulun Ammattikorkeakoulun kanssa. Kurssin aikana opiskelijat saivat opetusta Talenomin tiloissa ja toimintaympäristössä. Kokemukset olivat puolin ja toisin erittäin myönteiset ja saipa muutama opiskelija samalla harjoittelupaikankin. Suunnittelemme vastaavia opintojaksoja myös muiden oppilaitosten kanssa. Kurkkaa lehtori Ulla Reinikaisen kokemukset kurssista OAMK:n blogista: http://blogit.oamk.fi/liikkeessa/toisenlaista-oppimista-1

 

Lue lisää

Alan koulutuksen kehittäminen

Arvostamme avointa vuoropuhelua oppilaitosten kanssa toimialamme koulutuksen kehittämisestä. Kasvuyrityksenä olemme panostaneet merkittävästi henkilöstömme sisäiseen kouluttamiseen, joten meillä on erittäin vahva näkemys alalla tarvittavasta osaamisesta ja sen kouluttamisesta.  Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä oppilaitoksesi ja Talenomin välillä, ota yhteyttä henkilöstöjohtaja Antti Ahoon, antti.aho@talenom.fi.

 

Lähetä harjoitteluhakemus