fbpx
>
Uutiset
25.09.2014

Talenomille uusi pääkonttori Oulun Peltolaan

Rakennusliike Lapti Oy rakentaa Talenomin uuden pääkonttorin Ouluun.

Rakennusliike Lapti Oy rakentaa Talenomille Oulun Peltolaan uuden pääkonttorin. Toimistotalosta tulee viisikerroksinen ja rakennuksen koko on n. 8000 neliötä. Talossa työskentelee sen valmistuttua 400 työntekijää. Uuden toimistotalon rakentamisen valmistelut ja rakennesuunnittelu ovat alkaneet ja talo valmistuu keväällä 2016. Rakentamisen työllisyysvaikutus on noin 100 miestyövuotta.

Oulussa kotipaikkaansa pitävä Talenom on kasvanut viimevuodet voimakkaasti. Syksyllä 2014 avautuvien viiden uuden toimipisteen myötä Talenomilla on toimipisteet 18 paikkakunnalla ja se työllistää yli 450 henkeä. Oulusta lähtöisin olevan yrityksen nopea kasvu vaatii lisää taloushallinnon henkilöstöä sekä väkeä myös konsernin tukitoimintoihin.

”Nyt rakennettavan toimistotalon sijainti on erittäin hyvä sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme kannalta. Siihen on helppo tulla mistäpäin Oulun seutua tahansa. Uusien tilojen myötä saamme asiakaspalvelutilat toimiviksi ja työskentelyolosuhteet erinomaisiksi. Yhteistyö Laptin kanssa on sujunut todella hyvin ja olen tyytyväinen siihen, että he etsivät meidän tilatarpeisiimme ratkaisun. Myös Oulun kaupungin viranhaltijat ovat osaltaan olleet erittäin yhteistyöhaluisia hankkeemme eteenpäin viemiseksi”, kertoo Talenomin toimitusjohtaja Harri Tahkola.

”Tämä on merkittävä hanke Laptille ja koko Oulun alueen rakennusteollisuudelle erityisesti nyt, kun monessa rakennusalan yrityksessä joudutaan lomauttamaan henkilöstöä.” kertoo Laptin toimitusjohtaja Timo Pekkarinen.