fbpx
>
Uutiset
16.06.2015

Talenomin ensimmäiset franchising-yrittäjät aloittavat

Talenom on solminut ensimmäiset neljä franchising-sopimusta. Uudet franchising-yrittäjät aloittavat seuraavilla paikkakunnilla: Järvenpää, Pori, Salo ja Tornio. Yrittäjien liiketoiminta on jo käynnistynyt. Uudet toimitilat avautuvat elokuun aikana Porissa, Salossa ja Torniossa, sekä syksyn aikana Järvenpäässä.

Talenomin tavoitteena on laajentaa franchising-verkostonsa valtakunnalliseksi siten, että alueilla, joissa Talenomilla ei ole omaa toimistoa, tarjotaan palvelut Talenomin paikallisen franchising-yrittäjän kautta. Asiakas eli suomalainen pk-yritys saa aina saman palvelusisällön riippumatta siitä onko toimisto Talenomin franchising- vai oma toimisto.

”Olemme hyvin tyytyväisiä, että olemme saaneet ensimmäiset uudet Talenom-yrittäjä -sopimukset tehtyä. Toivotammekin uudet yrittäjät tervetulleiksi Talenom-perheeseen. Saamme nyt neljä uutta kaupunkia palveluverkostoomme ja voimme tarjota näiden alueiden pk-yrityksille Talenomin palveluja jatkossa paikallisesti”, iloitsee Talenomin toimitusjohtaja Harri Tahkola.