fbpxTalenomin sähköiset asiakasjärjestelmät tietoturvasertifioitu | Talenom

Talenomin sähköiset asiakasjärjestelmät tietoturvasertifioitu

Uutiset

Talenomin sähköiset asiakastietojärjestelmät, Talenom Online ja Talenom App, ovat täyttäneet 21.5.2019 elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy:n EEC/S ( CyberSafe Certified Solution)  -tietoturvasertifikaatin vaatimukset.
elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy ja Talenom aloittivat yhteistyön Talenom Online ja Talenom App -järjestelmien turvallisuusarvioinnin ja palomuuritestauksen suorittamisesta vuoden 2018 lopulla. Turvallisuusarvioinnin tehtävänä oli arvioida sähköisten asiakasjärjestelmien yleistä tietoturvaa, korkean tason järjestelmäarkkitehtuuria ja alustan tietoturvatoimintojen teknistä toteutusta. Testauksessa keskityttiin pääasiassa yritys- ja henkilötietojen luottamuksellisuuden varmistamiseen ja järjestelmien pääsynvalvonnan ja käyttöoikeuksien todentamisen tehokkuuteen. Testaukseen sisältyi selainpohjaisen Talenom Online -järjestelmän, Talenom App -mobiilisovelluksen ja sovellusten käyttämien API-rajapintojen testaus. Testaus tehtiin tietoturva-alalla yleisesti hyväksyttyjen turvallisuussuositusten, tietoturvastandardien ja tarkistuslistojen pohjalta.

Testauksen perusteella Talenom Online ja Talenom App -järjestelmissä ei ole kriittisen tai korkean tason turvallisuuspuutteita.

”Talenomille on erittäin tärkeää tietää asiakkaille tarjottavien sähköisten tietojärjestelmien olevan turvallisia käyttää ja saada riippumatonta vahvistusta siitä, että asiakkaidemme tiedot pysyvät suojattuina mahdollisimman kattavasti kaikissa tilanteissa. Tietoturvapalveluita tuottavan elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy:n suorittaman sähköisten tietojärjestelmien turvallisuustestauksen perusteella voimme kertoa todistettavasti onnistuneemme tavoitteessamme tuottaa turvallista palvelua asiakkaillemme”, kertoo Talenomin kehitys- & tietoturvapäällikkö Petteri Hyvönen.Petteri Hyvönen
Kehitys- & Tietoturvapäällikkö 

Header-kuva

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500

Yksinkertaistettu yhteydenotto