fbpx

HR-palvelut

HR–prosessien kehittäminen alkaa nykytilan tunnistamisesta.

HR-palvelut

Koska henkilöstö on yrityksenne tärkein voimavara. Tarjoamme sinulle työkaluja ja sparrausapua oman yrityksesi HR-prosessien kehittämiseen. Palvelumme luo yrityksellenne nykyaikaisen ja tehokkaan kokonaisratkaisun palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon, sekä skaalautuu eri kokoisen organisaatioiden tarpeisiin.

 

Talenom HR

Täydennä Talenom Palkat -palvelua ja ota käyttöön Talenom HR, joka sopii kaikenkokoisille organisaatioille. Saatte käyttöönne kattavan työkalun tehostamaan henkilöstöhallinnon prosessejanne ja säästämään hallinnolliseen työhön käytettyä aikaa.

Talenom HR plus

Talenom HR Plus -palvelumme luo yrityksellenne nykyaikaisen ja tehokkaan kokonaisratkaisun palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon. Palvelussa saat käyttöösi HR-tiimin, joka muokkautuu tarpeidesi mukaan.

HR-sprintti

Halutko luoda ja uudistaa yrityksenne HR-prosesseja? Miten hyvin olet perillä lakisääteisten dokumenttien päivitys- ja ylläpitovaatimuksista? Asiantuntijamme kartoittaa yrityksenne nykytilanteen, havainnoimme kehityskohteet ja teemme yrityskohtaisen kehityssuunnitelman.

HR-sparraus

Kaipaatko sparrauskaveria HR-asioihin? HR-sparraus auttaa sinua hahmottamaan nykytilan: missä olette onnistuneet ja mitä voisi vielä kehittää. Se auttaa näkemään, mitä pitäisi tehdä toisin ja miten voitte näitä muutoksia viedä käytännössä eteenpäin.

Työsuhdejuridiikka

Työsuhteeseen liittyvät kysymykset ovat usein vaativia ja mutkikkaita. Paraskaan suunnittelu ei aina estä erimielisyyksien syntymistä. Riita-asioissa tavoitteemme on asiakkaan liiketoiminnan kannalta järkevin ratkaisu.

Ota yhteyttä

Riikka Kumpula

0207 525 505