fbpx

Tilitoimistopalvelut

PK-Yritykselle

Talenom tarjoaa monipuoliset ja kattavat tilitoimistopalvelut pk-yritykselle. Kirjanpito, myyntilaskutus, laskujen maksu, palkanlaskenta ja henkilöstöpalvelut – meiltä saat kaikki.

Täyttä palvelua

Taloushallinnossa on tärkeintä, että asiat tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty taloushallinnon asiantuntija tekee asioinnista vaivatonta. Lisäksi saat Talenomin asiakkaana kirjanpidosta ajantasaista ja luotettavaa tietoa johtamisen tueksi.

Talenomin taloushallintopalvelu sisältää

Henkilökohtaisen taloushallinnon ammattilaisen

 Kirjanpidon laadinta on taloushallinnon perusasioita. Talenomin kirjanpidon asiantuntija huolehtii, että kirjanpito täyttää pykälät ja määräykset. Hän tuo osakirjanpidosta tiedot pääkirjanpitoon, tekee toimialakohtaiset erityiskirjaukset ja raportoi tuloksesta kuukausittain välitilinpäätöstasolla.

Projektiseurannan ylläpito kuuluu sisäiseen laskentaan. Taloushallinnon ammattilainen huolehtii myös kustannuspaikkakohtaisesta laskennasta.

Viranomaisilmoitusten tekeminen sisältyy täyden palvelun pakettiin. Se tarkoittaa, että Talenom hoitaa puolestasi viranomaisille tarvittavat ilmoitukset ja selvitykset, kuten tilinpäätöstiedot kaupparekisteriin sekä Tilastokeskukseen toimitettavat ilmoitukset. Taloushallinnon ammattilainen laskee puolestasi myös kuukausittaisen arvonlisäveron määrän.

Tilinpäätöksen laadintaan liittyy monta vaihetta. Taloushallinnon ammattilainen täyttää puolestasi yhtiön veroilmoituksen, laatii kokouspöytäkirjat ja tekee tarvittavat vero- ja osingonjakolaskelmat.

Palkanlaskenta ja palkanmaksu ovat yrityksen keskeisimpiä toimintoja. Monen ihmisen sujuva arki on kiinni siitä, että palkka tulee oikein ja ajallaan, joten palkkojen kanssa on syytä olla todella tarkkana. Kun työn tekee taloushallinnon ammattilainen, voit luottaa siihen, että palkat ovat tileillä silloin kun pitää.

HR-palvelut

 

Sähköiset palvelut

Talenom Online

 • Ostolaskujen vastaanotto, hyväksyntä ja maksatus
 • Myyntilaskujen laatiminen ja tarvittaessa lähetys
 • Saatavien seuranta
 • Palkanlaskentaohjelma palkkojen laadintaan ja maksamiseen
 • Kuukausittainen tulosseuranta ja toimialavertailu

Talenom App

 • Ostolaskujen vastaanotto, hyväksyntä ja maksatus
 • Myyntilaskujen laatiminen ja tarvittaessa lähetys
 • Saatavien seuranta
 • Kirjanpitoaineiston toimittaminen
 • Matkalaskujen tekemiseen

Talenom Tietoväylä

 • Laaja kumppaniverkosto ja integraatiot satoihin järjestelmiin

Muuta hyvää

 • Tyytyväisyystakuu, ensimmäiseen kuukauteen tyytymätön saa rahat takaisin
 • Asiakaspalvelukeskus arkisin klo 6 – 21
 • Lisämaksusta saatavilla muun muassa aputyövoimaa taloushallinnon rutiineihin

PK-yrittäjä, tutustu näihin:

Talousdaamit – Palkkaa, osinkoa vai molempia?

Juuli Ahosola ja Krista Riekki ovat paitsi Talenomin johtavat asiantuntijat nyt myös Talousdaamit. Talousdaamit pureutuvat kuukausittain yrittäjiä puhutteleviin talousasioihin, yksinkertaisesti…
Lue lisää

Pk-yritysten liikevaihto laski helmikuussa -7,58 %: ”Paransiko etätyöhön siirtyminen tuottavuutta?”

Pk-yritysten liikevaihto laski helmikuussa -7,58 % edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden. Kolmen kuukauden tarkastelujaksolla pk-yritysten liikevaihto laski -6,23 %. Liikevaihto…
Lue lisää

Pk-yritysten liikevaihto laski tammikuussa -7,37%: ”Hallituksen rajoitukset heikentävät luottamusta”

Pk-yritysten liikevaihto laski tammikuussa -7,37% edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden. Kolmen kuukauden tarkastelujaksolla pk-yritysten liikevaihto laski -5,62%. Liikevaihdon lasku verrattuna…
Lue lisää

Vinkkejä tilitoimiston valintaan

  Sopivan tilitoimiston valinta voi olla yrittäjälle haastavaa. Taloushallinnon asiat eivät ole kaikille yrittäjille varsinkaan yrittäjyyden alkumetreillä päivänselviä asioita. Olisi…
Lue lisää

Lataa tilitoimisto-palveluiden esite

Lataa esite ja tutustu tarkemmin tilitoimistopalveluihimme

Ladattava opas