Tilitoimistopalvelut

PK-Yritykselle

Talenom tarjoaa monipuoliset ja kattavat tilitoimistopalvelut pk-yritykselle. Kirjanpito, myyntilaskutus, laskujen maksu, palkanlaskenta ja henkilöstöpalvelut – meiltä saat kaikki.

Täyttä palvelua

Taloushallinnossa on tärkeintä, että asiat tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty taloushallinnon asiantuntija tekee asioinnista vaivatonta. Lisäksi saat Talenomin asiakkaana kirjanpidosta ajantasaista ja luotettavaa tietoa johtamisen tueksi.

Talenomin taloushallintopalvelu sisältää

Henkilökohtaisen taloushallinnon ammattilaisen

Kirjanpidon laadinta on taloushallinnon perusasioita. Talenomin kirjanpidon asiantuntija huolehtii, että kirjanpito täyttää pykälät ja määräykset. Hän tuo osakirjanpidosta tiedot pääkirjanpitoon, tekee toimialakohtaiset erityiskirjaukset ja raportoi tuloksesta kuukausittain välitilinpäätöstasolla.

Projektiseurannan ylläpito kuuluu sisäiseen laskentaan. Taloushallinnon ammattilainen huolehtii myös kustannuspaikkakohtaisesta laskennasta.

Viranomaisilmoitusten tekeminen sisältyy täyden palvelun pakettiin. Se tarkoittaa, että Talenom hoitaa puolestasi viranomaisille tarvittavat ilmoitukset ja selvitykset, kuten tilinpäätöstiedot kaupparekisteriin sekä Tilastokeskukseen toimitettavat ilmoitukset. Taloushallinnon ammattilainen laskee puolestasi myös kuukausittaisen arvonlisäveron määrän.

Tilinpäätöksen laadintaan liittyy monta vaihetta. Taloushallinnon ammattilainen täyttää puolestasi yhtiön veroilmoituksen, laatii kokouspöytäkirjat ja tekee tarvittavat vero- ja osingonjakolaskelmat.

Palkanlaskenta ja palkanmaksu ovat yrityksen keskeisimpiä toimintoja. Monen ihmisen sujuva arki on kiinni siitä, että palkka tulee oikein ja ajallaan, joten palkkojen kanssa on syytä olla todella tarkkana. Kun työn tekee taloushallinnon ammattilainen, voit luottaa siihen, että palkat ovat tileillä silloin kun pitää.

 

Sähköiset palvelut

Talenom Online
 • Ostolaskujen vastaanotto, hyväksyntä ja maksatus
 • Myyntilaskujen laatiminen ja tarvittaessa lähetys
 • Saatavien seuranta
 • Palkanlaskentaohjelma palkkojen laadintaan ja maksamiseen
 • Kuukausittainen tulosseuranta ja toimialavertailu
Talenom App
 • Ostolaskujen vastaanotto, hyväksyntä ja maksatus
 • Myyntilaskujen laatiminen ja tarvittaessa lähetys
 • Saatavien seuranta
 • Kirjanpitoaineiston toimittaminen
 • Matkalaskujen tekemiseen
Talenom Tietoväylä
 • Laaja kumppaniverkosto ja integraatiot satoihin järjestelmiin

Muuta hyvää

 • Tyytyväisyystakuu, ensimmäiseen kuukauteen tyytymätön saa rahat takaisin
 • Asiakaspalvelukeskus arkisin klo 6 – 21
 • Lisämaksusta saatavilla muun muassa aputyövoimaa taloushallinnon rutiineihin

PK-yrittäjä, tutustu näihin:

Tilinpäätös tulee, oletko valmis?

Vuosi lähenee loppuaan ja suurella osalla yrityksistä tilikausi päättyy. Tilinpäätöstä varten on syytä tehdä valmisteluja jo ennen tilikauden päättymistä, jotta…
Lue lisää

Pk-yrittäjän vero- ja lakiuutiset: Marraskuu 2021

VEROTUKSEN UUTISIA AJANKOHTAISTA Matkakuluvähennykset vuonna 2021 Verohallinto on vahvistanut matkakuluvähennyksien määrät vuodelle 2021 niitä tilanteita varten, joissa verovelvollisen asunnon ja…
Lue lisää

Ennustamista kannattaa opetella

Harmillisen moni raksayrittäjä suunnittelee tulevia työmaita näppituntumalla. Tehdään kuten aina ennenkin, eikä huomioida hintatason muuttumista. Pahimmillaan tämä johtaa tappiollisiin töihin,…
Lue lisää

Hyvin suunniteltu omistajanvaihdos onnistuu

Omistajanvaihdos on yleensä ainutkertainen, yksilöllinen ja monesti vain kerran yrittäjän uran aikana tapahtuva prosessi. Omistajanvaihdoksia ovat mm. yrityskaupat, sukupolvenvaihdokset ja…
Lue lisää

Lataa tilitoimisto-palveluiden esite

Lataa esite ja tutustu tarkemmin tilitoimistopalveluihimme

Ladattava opas