Tilitoimistopalvelut

Matkailuyrittäjille

Talenom Matkailu on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi.

Tiimi tuntee matkailualan arjen

Sesonkivaihtelut, vuokratyöntekijät, varaukset ja ennakkomaksut. Kaikenlaista pitää matkailualalla tietää ja tuntea. Onneksi ei tarvitse pähkäillä asioita yksin – Talenomin taloushallinnon asiantuntijat auttavat. Talenomin matkailualan tiimissä on nimenomaan tämän toimialan erikoisosaamista. Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun siellä ymmärretään alan arkea ja sanastoa.

Polar Star travel
Pyhäluosto
Lumimaa snowland
Metsähirvas

MAJOITUSPALVELUT

Tarjoaako yhtiösi omassa kiinteistössä tapahtuvaa majoitusta vai toimitteko majoituspalvelun välittäjänä? Näiden käsittelyssä on eroja arvonlisäverotuksen näkökulmasta. Kysy meiltä, me autamme.

 

OHJELMA- JA OHEISPALVELUT

Yrityksesi valikoimaan voi kuulua muun muassa kuljetus-, ravintola- ja elämyspalveluita. Aina ei ole ihan yksinkertaista hahmottaa, mitä arvonlisäverokantaa eri palveluihin sovelletaan.

 

MATKANJÄRJESTÄJÄN PALVELUT

Ovatko palvelun välittäminen tai arvonlisäverolaissa tarkoitettu matkatoimistopalvelu käsitteenä tuttuja? Askarruttaako sinua, sovelletaanko yrityksesi tarjoamiin palveluihin matkatoimistopalveluiden marginaaliverotusmenettelyä? Me neuvomme.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa; ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa matkailualan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös alan liiketoimintaa. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkeäsanaista neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan matkailualan hallinnolliset prosessit pitää saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten matkailualan yrittäjien tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Matkailualan yrittäjä, Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Toimiala - Matkailu

"*" näyttää pakolliset kentät

Minna Sorsa
Minna Sorsa
Palvelupäällikkö
Mervi Tolonen
Mervi Tolonen
Palvelupäällikkö

Matkailun ajankohtaiset

Mitä hyötyä matkailuyrittäjä saa taloushallinnon raporteista?

Tase kertoo yrityksen talouden tilanteesta ajantasaisesti. Taseesta selviää tarkasteluhetken rahatilanne yrityksessä kuten oman pääoman osuus, varallisuus ja velat. Nämä kolme…
Lue lisää

Käteisen rahan käsittely: miksi taloushallinnon asiantuntija kyselee aina käteisen rahan perään?

Kirjanpitolaki velvoittaa yritystä seuraamaan käteisellä suoritettuja maksuja päiväkohtaisesti. Vaikka käteinen maksutapana on vähenemään päin, tietyillä aloilla käteistä kassassa edelleen on.…
Lue lisää
talenom_tilitoimisto_toimiala_matkailu

Mitä hyötyä matkailuyrittäjä saa taloushallinnon raporteista?

Tuloslaskelma näyttää mistä yrityksen tulot sekä menot koostuvat tiettynä ajanjaksona. Yrityksen tulot, eli liikevaihto koostuu yrityksen myynnistä, tuotteista ja palveluista.…
Lue lisää
talenom_tilitoimisto_hr

Onko sinullakin kiire?

Koetko itsesi kiireiseksi? Oletko koskaan pohtinut, onko kyseessä oikeasti, siis aikuisten oikeasti kiire vai onko kiireen tunne harhauttanut sinut uskomaan,…
Lue lisää