Tilitoimistopalvelut

Suunnittelu- ja konsultointiyrittäjälle

Talenom Suunittelu- ja konsultointitoiminta on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi.

Tiimi tuntee suunnittelu- ja konsultointialan arjen

Varallisuusasiat, pykälät, tapahtumat, optimoinnit, avustukset, kaavat, suunnitelmat ja analysoinnit. Kaikenlaista pitää suunnittelu- ja konsultointialalla tietää ja tuntea. Onneksi ei tarvitse pähkäillä asioita yksin – Talenomin taloushallinnon asiantuntijat auttavat. Talenomin suunnittelu- ja konsultointialan tiimissä on nimenomaan tämän toimialan erikoisosaamista. Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun toisessa päässä ymmärretään alan arkea ja sanastoa.

Konsultointipalvelut

Askarruttaako sinua, minkä tyyppiset palvelut ovat kan­nattavimpia, miten laskutusehdoista aiheutuvat epäsäännölliset tuotot jaetaan tasaisesti kuukausille, miten varallisuustilannetta analysoidaan tai miten yrittäjän vero­tusta optimoidaan? Kokeile­pa kysyä meiltä!

 

Lakitoimistot

Miten salassapitovelvollisuus onnistuu kirjanpidon kanssa? Tositevaatimukset voivat aiheuttaa ongelmia, mutta ei meille! Yleisesti alalla käytössä olevat myynnin ohjelmien raportit ovat meille tuttuja – integraation kanssa ja ilman.

 

Markkinointi- ja mainosala

Toinen järjestää tapahtumia, toinen kuvaa mainoksia, kolmas tekee hakukoneoptimointeja. Meillä pysyy kuitit tallessa ja alalle ominaiset erikoisimmatkin hankinnat ovat meille tuttuja.

 

Ohjelmisto- ja peliala

Joskus voi olla vaikeaa hahmottaa, mikä myynneistä on arvonlisäverol­lista ja mihin maahan. Ennenaikaista harmaantumista voi aiheut­taa myös kehittämismenot, sekä rahoituksen järjestäminen, kun kehitettävät tuotteet alkavat tuottaa vasta jälkijunassa. Autamme myös avustushakemusten laadinnassa. Näistäkin juttelemme kans­sasi mielellämme!

Suunnittelutoimistot (insinöörit, arkkitehdit)

Onko sinulle tärkeää projektien vertailu ja niiden kannattavuuden seuranta? Näiden seuraamiseen on olemassa monia hyviä toiminnanohjausjärjestelmiä, joihin voimme integroida Talenomin järjestelmän. Myös Talenomin järjestelmässä projektien seuraaminen onnistuu helposti. Näin kannattavuuksien seuraaminen on helppoa taloushallinnon asiantuntijan kanssa!

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa suunnittelu- ja konsultointialan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös alan liiketoimintaa. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkeäsanaista neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan suunnittelu- ja konsultointialan hallinnolliset prosessit pitää saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa.

Ota yhteyttä

Suunnittelu- ja konsultointitoimintayrittäjä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Toimiala - Suunnittelu- ja konsultointitoiminta

"*" näyttää pakolliset kentät

Teija Partanen
Teija Partanen
Palvelupäällikkö

Ajankohtaisia blogeja

talenom_tilitoimisto_palkanmaksu

Projekteja vai toistuvaa liikevaihtoa

Markkinointi- ja mainosalalla on monenlaisia yhtiöitä. Toiset suunnittelevat markkinointia asiakkailleen, toiset taas tekevät mainosmateriaalia ja -kampanjoita. Osalla mainos- ja markkinointitoimistoista…
Lue lisää

Talouden tulkinta auttaa katsomaan tulevaan

Yrittäjän on tärkeä tietää, mistä kaupan tulos on syntynyt. Raportit kertovat, mikä onnistui ja missä on petrattavaa. Katse ei kuitenkaan…
Lue lisää

Avainhenkilöiden sitouttaminen osakkuudella

Yhtiön työntekijöiden joukosta muodostuu yleensä yhtiön toiminnan aikana avainhenkilöitä, joiden työpanos ja osaaminen on merkittävä tekijä yhtiön menestyksen kannalta. Avainhenkilöiden…
Lue lisää