fbpx

Vaadi parasta palvelua

Toimialasi osaavin, helpoin & toimivin kumppani taloushallintoon.

Järjestelmistä kaikki tehot irti.

Anna meidän kartoittaa toimialasi helpoin ja tehokkain kokonaisratkaisu juuri Sinun tarpeisiisi.

Toiminimet

Apteekkarina teet töitä lääkehuollon eteen. Me puolestamme haluamme varmistaa, että taloutesi on hallinnassa. Voidakseen nukkua yönsä rauhassa apteekkari tarvitsee kumppanikseen osaavan ja auttavan tilitoimiston. Sellainen me olemme.

Osakeyhtiöt

Osakeyhtiö toiminimen rinnalle? Milloin se olisi järkevää, mitä se käytännössä tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä olisi? Esimerkiksi näihin saat meiltä vastauksen. 120 apteekin ja 60 osakeyhtiön kokemuksella tiedämme, mikä sinulle on parasta!

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa apteekkialan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös alan liiketoimintaa, jotta juttutuokioista olisi yrittäjällekin jotain hyötyä. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan apteekin hallinnolliset prosessit pitää aikuisten oikeasti saada hiottua kustannustehokkaiksi. Papereista ei kukaan tykkää, elleivät ne ole seteleitä. Sen vuoksi meillä on Talenom Apteekki -toimialaratkaisu.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten apteekkiyrittäjien tarpeisiin.

Talenom on Suomen johtavia apteekkialalle suunnattujen tilitoimistopalveluiden tarjoajia, johon luottavien yrittäjien määrä kasvaa kaiken aikaa.

 

”Apteekkarina arvostan erityisesti toimialan tuntemusta sekä tietysti hyviä

sähköisiä palveluita. Asiassa kuin asiassa olen saanut kaipaamaani tukea

todella nopeasti ja rutiiniasiat hoituvat helposti mobiililaitteella.”

 

Tiina Koskinen

FaT Lieksan Pielis apteekki

Pielis-Apteekki Lieksa
Tapiolan Apteekki