Tilitoimistopalvelut

Apteekkiyrittäjälle

Talenom Apteekki on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi.

Tiimi tuntee apteekin arjen

Lupa-asiat ja apteekkiverot. Kaikenlaista pitää apteekkialalla tietää ja tuntea. Onneksi ei tarvitse pähkäillä asioita yksin – Talenomin taloushallinnon asiantuntijat auttavat. Talenomin apteekkialan tiimissä on nimenomaan apteekin toimialan erikoisosaamista. Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun toisessa päässä ymmärretään alan arkea ja sanastoa.

Pielis-Apteekki Lieksa
Tapiolan Apteekki

Toiminimet

Apteekkarina teet töitä lääkehuollon eteen. Me puolestamme haluamme varmistaa, että taloutesi on hallinnassa. Teemme apteekkikaupat, apteekkarin veroilmoitukset, verotuksen optimoinnin ja paljon muuta. Kysy myös varainhoitopalvelua.

 

Osakeyhtiöt

Osakeyhtiö toiminimen rinnalle? Milloin se olisi järkevää, mitä se käytännössä tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä olisi? Esimerkiksi näihin saat meiltä vastauksen. Meille on tärkeää, että pystymme vastaamaan tarpeisiisi kokonaisvaltaisesti.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa; ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa apteekkialan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös alan liiketoimintaa. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkeäsanaista neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan apteekin hallinnolliset prosessit pitää saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten apteekkiyrittäjien tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Talenomin apteekkialan tiimissä on nimenomaan apteekin toimialan erikoisosaamista.
Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun toisessa päässä ymmärretään alan arkea ja sanastoa.

Apteekkari, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Toimiala - Apteekki

"*" näyttää pakolliset kentät

Hanna Metsälä
Hanna Metsälä
Toimistonjohtaja

Apteekkialan ajankohtaiset

Toimipisteen sulkeminen oli paras neuvo

Lappeenrantalainen proviisori piirsi mielessään ympyrän kartalle. Ensimmäisen oman apteekin piti löytyä sen sisältä. Aikaa kului, eikä yrittäjyydelle tuntunut tulevan tilaisuutta.…
Lue lisää
talenom_tilitoimisto_hr

Onko sinullakin kiire?

Koetko itsesi kiireiseksi? Oletko koskaan pohtinut, onko kyseessä oikeasti, siis aikuisten oikeasti kiire vai onko kiireen tunne harhauttanut sinut uskomaan,…
Lue lisää

Talousdaamit, osa 14 – Rahat(ko) loppu

Juuli Ahosola ja Krista Riekki ovat paitsi Talenomin johtavat asiantuntijat nyt myös Talousdaamit. Talousdaamit pureutuvat kuukausittain yrittäjiä puhutteleviin talousasioihin, yksinkertaisesti…
Lue lisää
talenom_tilitoimisto_tyontekija_hr

Tilinpäätös tulee, oletko valmis?

Vuosi lähenee loppuaan ja suurella osalla yrityksistä tilikausi päättyy. Tilinpäätöstä varten on syytä tehdä valmisteluja jo ennen tilikauden päättymistä, jotta…
Lue lisää