Tilitoimistopalvelut

Apteekkiyrittäjälle

Talenom Apteekki on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi.

Tiimi tuntee apteekin arjen

Lupa-asiat ja apteekkiverot. Kaikenlaista pitää apteekkialalla tietää ja tuntea. Onneksi ei tarvitse pähkäillä asioita yksin – Talenomin taloushallinnon asiantuntijat auttavat. Talenomin apteekkialan tiimissä on nimenomaan apteekin toimialan erikoisosaamista. Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun toisessa päässä ymmärretään alan arkea ja sanastoa.

Pielis-Apteekki Lieksa
Tapiolan Apteekki

Toiminimet

Apteekkarina teet töitä lääkehuollon eteen. Me puolestamme haluamme varmistaa, että taloutesi on hallinnassa. Teemme apteekkikaupat, apteekkarin veroilmoitukset, verotuksen optimoinnin ja paljon muuta. Kysy myös varainhoitopalvelua.

 

Osakeyhtiöt

Osakeyhtiö toiminimen rinnalle? Milloin se olisi järkevää, mitä se käytännössä tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä olisi? Esimerkiksi näihin saat meiltä vastauksen. Meille on tärkeää, että pystymme vastaamaan tarpeisiisi kokonaisvaltaisesti.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa; ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa apteekkialan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös alan liiketoimintaa. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkeäsanaista neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan apteekin hallinnolliset prosessit pitää saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten apteekkiyrittäjien tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Apteekkialan ajankohtaiset

Vinkkejä tilitoimiston valintaan

Sopivan tilitoimiston valinta voi olla yrittäjälle haastavaa. Taloushallinnon asiat eivät ole kaikille yrittäjille varsinkaan yrittäjyyden alkumetreillä päivänselviä asioita. Olisi löydettävä…
Lue lisää
Uutinen placeholder

Pk-yrittäjän vero- ja lakiuutiset: helmikuu 2017

Verotuksen uutisia Verohallinnon ohjeet Verohallinto on päivittänyt alkuvuoden 2017 aikana useita ohjeita:  LINKKI Uusista ohjeista poimintoja lyhyesti:   Ulkomailta otetut…
Lue lisää

Apteekkari, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Toimiala - Apteekki

Hanna Mannermaa
Hanna Mannermaa
Toimistonjohtaja
Matti Takkinen
Matti Takkinen
Palvelupäällikkö