Tilitoimistopalvelut

Auto- ja konekauppayrittäjälle

Talenom Auto- ja konekauppa on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi.

Tiimi tuntee auto- ja konekaupan arjen

Käsirahat, vaihtoautot, rekisteröinnit ja marginaaliverot. Kaikenlaista pitää auto-ja konekaupassa tietää ja tuntea. Onneksi ei tarvitse pähkäillä asioita yksin – Talenomin taloushallinnon asiantuntijat auttavat. Talenomin auto- ja konekaupan tiimissä on nimenomaan tämän toimialan erikoisosaamista. Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun toisessa päässä ymmärretään alan arkea ja sanastoa.

Autotalojärvi
Autosilta
Novoset Oy
Viitakone

Autoliikkeet

Autokaupassa fiilis on tärkeintä. Fiilistä on kuitenkin työläs pitää yllä, jos mielessä pyörivät tuontiautojen verotus, varaston sisältämä marginaalivero tai kirjanpidon yhteenvedot. Kuka edes muistaa, miten mikäkin kiemura piti tehdä? Me muistamme, me autamme.

 

Konekaupat

Vaikka sähköiset kuitit eivät tuoksu kaksitahtibensalle, konekaupan näppituntuma pitää. Traktorit tai puimurit, trimmerit tai sirkkelit, kelkat, mönkijät tai prätkät – kaikkea on nähty. Katsotaanko yhdessä, tuleeko kate konemyynnistä, varaosista vai huollosta?

 

Korjaamot

Näitä on moneksi. Huolto ja korjaus, kori ja lasi, rengas ja koneistus. Toiset ihmettelevät vakuutusyhtiölaskuja, toiset renkaiden kulutuspintaa. Testerin tai oikaisupenkin käytössä emme lähde neuvomaan, mutta talouden ja hallinnon asiat osaamme.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa; ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa auto- ja konekaupan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös alan liiketoimintaa. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkeäsanaista neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan auto- ja konekaupan hallinnolliset prosessit pitää saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten auto- ja konekauppayrittäjien tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Autoalan yrittäjä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Toimiala - Auto ja konekauppa

"*" näyttää pakolliset kentät

Johanna Lampinen
Johanna Lampinen
Toimistonjohtaja

Auto- ja konekaupan ajankohtaiset

Autokauppias ei pidä yllätyksistä

Jaakko Salopuro on autoalan monitoimimies. Autot ovat aina kiinnostaneet, ja moottoreita hän on omien sanojensa mukaan räplännyt siitä asti, kun…
Lue lisää
talenom_tilitoimisto_hr

Onko sinullakin kiire?

Koetko itsesi kiireiseksi? Oletko koskaan pohtinut, onko kyseessä oikeasti, siis aikuisten oikeasti kiire vai onko kiireen tunne harhauttanut sinut uskomaan,…
Lue lisää

Talousdaamit, osa 14 – Rahat(ko) loppu

Juuli Ahosola ja Krista Riekki ovat paitsi Talenomin johtavat asiantuntijat nyt myös Talousdaamit. Talousdaamit pureutuvat kuukausittain yrittäjiä puhutteleviin talousasioihin, yksinkertaisesti…
Lue lisää
talenom_tilitoimisto_tyontekija_hr

Tilinpäätös tulee, oletko valmis?

Vuosi lähenee loppuaan ja suurella osalla yrityksistä tilikausi päättyy. Tilinpäätöstä varten on syytä tehdä valmisteluja jo ennen tilikauden päättymistä, jotta…
Lue lisää