Tilitoimistopalvelut

Auto- ja konekauppayrittäjälle

Talenom Auto- ja konekauppa on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi.

Tiimi tuntee auto- ja konekaupan arjen

Käsirahat, vaihtoautot, rekisteröinnit ja marginaaliverot. Kaikenlaista pitää auto-ja konekaupassa tietää ja tuntea. Onneksi ei tarvitse pähkäillä asioita yksin – Talenomin taloushallinnon asiantuntijat auttavat. Talenomin auto- ja konekaupan tiimissä on nimenomaan tämän toimialan erikoisosaamista. Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun toisessa päässä ymmärretään alan arkea ja sanastoa.

Autotalojärvi
Autosilta
Novoset Oy
Viitakone

Autoliikkeet

Autokaupassa fiilis on tärkeintä. Fiilistä on kuitenkin työläs pitää yllä, jos mielessä pyörivät tuontiautojen verotus, varaston sisältämä marginaalivero tai kirjanpidon yhteenvedot. Kuka edes muistaa, miten mikäkin kiemura piti tehdä? Me muistamme, me autamme.

 

Konekaupat

Vaikka sähköiset kuitit eivät tuoksu kaksitahtibensalle, konekaupan näppituntuma pitää. Traktorit tai puimurit, trimmerit tai sirkkelit, kelkat, mönkijät tai prätkät – kaikkea on nähty. Katsotaanko yhdessä, tuleeko kate konemyynnistä, varaosista vai huollosta?

 

Korjaamot

Näitä on moneksi. Huolto ja korjaus, kori ja lasi, rengas ja koneistus. Toiset ihmettelevät vakuutusyhtiölaskuja, toiset renkaiden kulutuspintaa. Testerin tai oikaisupenkin käytössä emme lähde neuvomaan, mutta talouden ja hallinnon asiat osaamme.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa; ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa auto- ja konekaupan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös alan liiketoimintaa. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkeäsanaista neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan auto- ja konekaupan hallinnolliset prosessit pitää saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten auto- ja konekauppayrittäjien tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Auto- ja konekaupan ajankohtaiset

Vinkkejä tilitoimiston valintaan

  Sopivan tilitoimiston valinta voi olla yrittäjälle haastavaa. Taloushallinnon asiat eivät ole kaikille yrittäjille varsinkaan yrittäjyyden alkumetreillä päivänselviä asioita. Olisi…
Lue lisää

Autoalan yrittäjä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Toimiala - Auto ja konekauppa

Johanna Lampinen
Johanna Lampinen
Toimistonjohtaja