fbpx

Vaadi parasta palvelua!

Toimialasi osaavin, helpoin & toimivin kumppani taloushallintoon.

Kokonaisratkaisulla parhaat tehot.

Yhdistämällä huippuosaamisen ja huipputason sähköiset välineet haluamme tuottaa sinulle epätavallisen kattavaa palvelua.

Sairaala- ja lääkäripalvelut

Askarruttaako sinua, minkä tyyppiset palvelut ovat kannattavimpia, miten epätasaisuutta tuottoihin aiheuttavat Kela-päätökset jaetaan tasaisesti kuukausille, miten varallisuutta kannattaa hoitaa tai miten lääkärin verotusta optimoidaan? Kokeilepa kysyä meiltä!

Terapiapalvelut

Aina ei ole ihan yksinkertaista hahmottaa, mikä terapiapalveluista on arvonlisäverollista ja mikä ei. Ennenaikaista harmaantumista voi aiheuttaa myös vaikkapa vuorojen suunnittelu sekä toiminimiyrittäjille kuuluvien tilitysten laskeminen ja maksatus. Näistäkin juttelemme kanssasi mielellämme!

Kotihoitopalvelut

Kotihoidon tuottavuus koostuu esimerkiksi hyvästä työvuorotaulusta, reittien optimoinnista ja asiakaskäyntien sujuvuudesta. Inhimillistä kohtaamista ja kuuntelua ei kuitenkaan saa unohtaa! Voisiko tarkennettu kannattavuusseuranta helpottaa yhtälöä?

Päivä-, hoiva- ja perhekodit

Miten perhekodin asukkaiden yhdenvertaisuus toteutuu hankinnoissa? Mikä olisi optimaalinen asukasmäärä nykyisellä kulurakenteella? Miten voisi varmistaa, että arvonlisäverollisen toiminnan kuluja ei luiskahda vähennyskelvottomiin? Siinäpä pulmaa kerrakseen – mutta ei meille!

Talenomin hoiva -toimialaratkaisu on tehty sinua varten!

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa hoiva-alan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös toimialan liiketoimintaa, jotta juttutuokioista olisi yrittäjällekin jotain hyötyä. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan hoivayrityksen hallinnolliset prosessit pitää aikuisten oikeasti saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Papereista ei kukaan tykkää, elleivät ne ole seteleitä. Sen vuoksi meillä on Talenom Hoiva -toimialaratkaisu. Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten hoivayritysten tarpeisiin.

”He todella ajattelevat parastamme. Heidän ansiostaan voimme käyttää
enemmän aikaa asiakkaisiimme.”

Armi Kawamura

Kartanonväki Oy

Diarium logo
Eira logo
Finla työterveys
Kartanonväki logo

Ota yhteyttä

Kaisa Yrjämä-Pesonen

Kaisa.Yrjama-Pesonen@talenom.fi

Puh. 0207 52 4080