Tilitoimistopalvelut

Hoiva-alan yrittäjälle

Talenom Hoiva on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi.

Tiimi tuntee hoiva-alan arjen

Hoitajamitoitus, potilastiedot, lupa-asiat ja linimentit. Kaikenlaista pitää hoiva-alalla tietää ja tuntea. Onneksi ei tarvitse pähkäillä asioita yksin – Talenomin taloushallinnon asiantuntijat auttavat. Talenomin hoiva-alan tiimissä on nimenomaan tämän toimialan erikoisosaamista. Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun toisessa päässä ymmärretään alan arkea ja sanastoa.

Diarium logo
Eira logo
Kartanonväki logo
Finla työterveys

Sairaala- ja lääkäripalvelut

Askarruttaako sinua, minkä tyyppiset palvelut ovat kannattavimpia? Entä miten Kela-päätökset jaetaan tasaisesti eri kuukausille, kuinka varallisuutta kannattaa hoitaa tai millä tavalla lääkärin verotusta optimoidaan? Kysy meiltä, me neuvomme.

 

Terapiapalvelut

Tiedätkö, mikä terapiapalveluissa on arvonlisäverollista ja mikä ei. Päänvaivaa voi aiheuttaa myös vaikkapa vuorojen suunnittelu sekä toiminimiyrittäjille kuuluvien tilitysten laskeminen ja maksatus. Talenom Hoiva auttaa mielellään.

 

Kotihoitopalvelut

Kotihoidon tuottavuus koostuu esimerkiksi hyvästä työvuorotaulusta, reittien optimoinnista ja asiakaskäyntien sujuvuudesta. Inhimillistä kohtaamista ja kuuntelua ei kuitenkaan saa unohtaa. Tarkennettu kannattavuusseuranta helpottaa yhtälöä.

 

Päivä-, hoiva- ja perhekodit

Perhekodin asukkaiden yhdenvertaisuus pitää huomioida hankinnoissa. Optimaalinen asukasmäärä kannattaa laskea kulurakenteen mukaan. Entä miten voisit varmistaa, että arvonlisäverollisen toiminnan kuluja ei luiskahda vähennyskelvottomiin? Ota yhteyttä, me autamme.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa; ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa hoiva-alan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös alan liiketoimintaa. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkeäsanaista neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan hoiva-alan hallinnolliset prosessit pitää saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten hoiva-alan yrittäjien tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Hoiva-alan yrittäjä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Toimiala - Hoiva

"*" näyttää pakolliset kentät

Kaisa Yrjämä-Pesonen
Kaisa Yrjämä-Pesonen
Palvelupäällikkö

Hoiva-alan ajankohtaiset

Knuuti ymmärtää laadun päälle

Jouko Knuuti on ollut yrittäjä koko ikänsä. Vuosien varrella hän on ehtinyt nähdä monenmoista, hyvässä ja pahassa. Erityisesti häntä harmittavat…
Lue lisää
talenom_tilitoimisto_hr

Onko sinullakin kiire?

Koetko itsesi kiireiseksi? Oletko koskaan pohtinut, onko kyseessä oikeasti, siis aikuisten oikeasti kiire vai onko kiireen tunne harhauttanut sinut uskomaan,…
Lue lisää

Talousdaamit, osa 14 – Rahat(ko) loppu

Juuli Ahosola ja Krista Riekki ovat paitsi Talenomin johtavat asiantuntijat nyt myös Talousdaamit. Talousdaamit pureutuvat kuukausittain yrittäjiä puhutteleviin talousasioihin, yksinkertaisesti…
Lue lisää
talenom_tilitoimisto_tyontekija_hr

Tilinpäätös tulee, oletko valmis?

Vuosi lähenee loppuaan ja suurella osalla yrityksistä tilikausi päättyy. Tilinpäätöstä varten on syytä tehdä valmisteluja jo ennen tilikauden päättymistä, jotta…
Lue lisää